Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Αυγ-2021 15:54

  Ο Τηλελιμένας Plana της United Group έλαβε πλήρη πιστοποίηση βαθμίδας 4 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων

  Ο Τηλελιμένας Plana της United Group έλαβε πλήρη πιστοποίηση βαθμίδας 4 από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η United Group, μητρική εταιρεία της Nova, ανακοίνωσε σήμερα ότι η βουλγαρική εταιρεία της, Vivacom, πέτυχε πλήρη πιστοποίηση βαθμίδας 4 για τον Τηλελιμένα Plana από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τηλελιμένων μετά τον πρόσφατο έλεγχο της εγκατάστασης. 

  Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, η βαθμίδα 4 είναι η υψηλότερη δυνατή πιστοποίηση στον τομέα των υπηρεσιών τηλελιμένων και κατατάσσει τον δορυφορικό σταθμό στις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις του τύπου του στον κόσμο. Σημαίνει ότι ο επίγειος σταθμός Plana πληροί τα πρότυπα κορυφαίας τοποθεσίας, διπλού εφεδρικού τεχνικού εξοπλισμού και εξαιρετικά επαγγελματικής υποστήριξης 24 ώρες το 24ωρο επί 7 ημέρες - τόσο από τεχνικούς όσο και από εμπορικούς εμπειρογνώμονες. Μόνο 19 τηλελιμένες, συμπεριλαμβανομένου του επίγειου σταθμού Plana, διαθέτουν σήμερα πιστοποίηση βαθμίδας 4.

  Αυτό επιβεβαιώνει ότι οι πελάτες της Vivacom λαμβάνουν υπηρεσίες με πιστοποιημένη υψηλότερη ποιότητα και αξιοπιστία. , αναφέρει η ανακοίνωση.

  Από τον προηγούμενο έλεγχο, η Vivacom επικεντρώθηκε στην ανάπτυξη υπηρεσιών για επιχειρηματικούς πελάτες και πλέον ο επίγειος σταθμός εκπέμπει 4 πλατφόρμες DTH με περισσότερα από 400 τηλεοπτικά κανάλια για την Ανατολική Ευρώπη και την Αφρική,  καταλήγει η ανακοίνωση.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ