Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 03-Αυγ-2021 07:45

  BSB: Το αποτύπωμα της πανδημίας και τα ενεργειακά project

  BSB: Το αποτύπωμα της πανδημίας και τα ενεργειακά project
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση

  Η επέκταση του δικτύου στην Ελλάδα και η διεύρυνση της θέσης της στο εξωτερικό -πέρυσι άνοιξε 5 νέα καταστήματα στην Ελλάδα και 3 στη Ρουμανία- αποτελούν τους βασικούς στόχους της διοίκησης της B&F, γνωστής μέσω των brands BSB και Lynne.

  Στο πλαίσιο αυτό σχεδιάζει να ενισχύει την παρουσία της διεθνώς με επενδύσεις σε αγορές όπως οι χώρες της κεντρικής και νότιας Ευρώπης, η Ρωσία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η Αίγυπτος και χώρες της Ασίας. 

  Πέρυσι, λόγω της πανδημίας, ο τζίρος του ομίλου υποχώρησε στα 55,17 εκατ. ευρώ έναντι 80,24 εκατ. ευρώ (-31,24%), το μικτό περιθώριο κέρδους διαμορφώθηκε στο 58% ενώ τα EBITDA αυξήθηκαν κατά 43,75% στα 12,56 εκατ. ευρώ.

  Σε ό,τι αφορά στις επιχειρηματικές της δραστηριότητες πέρυσι η εταιρεία προχώρησε στη σύναψη Μνημονίων Συνεργασίας στο πλαίσιο των καταστατικών της σκοπών όπως αυτοί επεκτάθηκαν.

  Συγκεκριμένα στις 3 Σεπτεμβρίου σύνηψε μνημόνιο συνεργασίας με την "ARETOUSA ENERGY Μονοπρόσωπη ΙΚΕ", και με τους Αρετή Τσιφτσή, MONTHEY INVESTMENTS LIMITED και ΜΟΣΧΟΒΟΥ ΝΕΦΕΛΗ "NEFELI ENERGY” Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με σκοπό την απόκτηση 2 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος περίπου 0,5 ΜWatt έκαστο.

  Στις 3 Σεπτεμβρίου επίσης υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την εταιρεία "ΕΣΤΙΑ ENERGY", και με τους κα Σοφία Θεοδωροπούλου, MONTHEY INVESTMENTS LIMITED και ΜΟΣΧΟΒΟΥ ΝΕΦΕΛΗ "NEFELI ENERGY” Μονοπρόσωπη ΙΚΕ με σκοπό την απόκτηση 2 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος περίπου 0,5 ΜWatt έκαστο.

  Την ίδια ημέρα υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την "KREMB ENERGY", και με τους κ. Δημήτριο Κρεμπένιο, Monthey Investments Limited και Air Windmill Energy A.E με σκοπό την απόκτηση 2 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος περίπου 0,5Μ Watt έκαστο.

  Είχε προηγηθεί στις 6 Αυγούστου του 2020 το μνημόνιο συνεργασίας με την "Ventus Ενεργειακή Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε" για την απόκτηση 2 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος περίπου 500KWh έκαστο, ενώ στις 16 Σεπτεμβρίου υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με την "CANALIS ΜΙΚΕ", με σκοπό την απόκτηση 2 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος 0,5 Watt έκαστο.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ