Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 30-Ιουλ-2021 16:16

  Αυτοματοποιημένη αποτίμηση ακινήτων από τη Cerved Property Services

  Αυτοματοποιημένη αποτίμηση ακινήτων από τη Cerved Property Services
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Cerved Property Services που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά ακινήτων και διαχείρισης δανείων μέσω της ιταλικής Cerved, αναδείχθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση αυτοματοποιημένων μοντέλων αποτίμησης (European AVM Alliance - ΕΑΑ) ως η μοναδική πιστοποιημένη εταιρεία στον χώρο της ακίνητης περιουσίας με αυτοματοποιημένα εργαλεία αποτίμησης στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη και μία από τις εννέα στην Ευρώπη συνολικά.

  Η εταιρεία έχει αναπτύξει μια σειρά από προϊόντα, όπως σετ Οικιστικών και Εμπορικών Δεικτών, εργαλεία διαχείρισης κινδύνου (VaR), μοντέλα πρόβλεψης και μοντέλα αυτοματοποιημένης αποτίμησης (Automated Valuation Models-AVMs), τα οποία επιτρέπουν μια ολοκληρωμένη προσέγγιση στην εκτίμηση του ακινήτου αλλά και στη μαζική διαχείριση χαρτοφυλακίων.

  Τα AVM αποτελούν εφαρμογές που χρησιμοποιούν οικονομετρικά και μαθηματικά μοντέλα, προκειμένου να παρέχουν αυτόματα μια τρέχουσα εκτίμηση της αγοραίας αξίας είτε σε επίπεδο μεμονωμένης ιδιοκτησίας είτε σε επίπεδο χαρτοφυλακίου ακινήτων.  Το AVM της Cerved έχει επίσης χρησιμοποιηθεί για την αποτίμηση του συστήματος παραγωγής και ανανέωσης Αντικειμενικών Αξιών σε έργο χρηματοδοτούμενο εκ μέρους του ΥΠΟΙΚ από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ