Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Ιουλ-2021 13:46

  Η Iron Mountain και η Adacom μαζί στην έκδοση ψηφιακών υπογραφών

  Η Iron Mountain και η Adacom μαζί στην έκδοση ψηφιακών υπογραφών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η IRON MOUNTAIN HELLAS, ο κορυφαίος πάροχος λύσεων διαχείρισης αρχείων στην Ελλάδα, συνάπτει συνεργασία με την Adacom, προσφέροντας στους πελάτες της την χρήση ψηφιακού πιστοποιητικού/εξ ‘αποστάσεως εγκεκριμένης ηλεκτρονικής υπογραφής στα ψηφιακά τους έγγραφα, μέσω του Content Services Platform (CSP). 

  Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι επιχειρήσεις θα μπορούν πλέον να υπογράφουν τα έγγραφά τους με χρήση εγκεκριμένης εξ’ αποστάσεως ψηφιακής υπογραφής Φυσικού Προσώπου ή Φυσικού Προσώπου που δεσμεύει Νομικό Πρόσωπο σε συμμόρφωση με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό eIDAS (ΕU 910/2014), η οποία αναγνωρίζεται σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως νομικά ισοδύναμη με χειρόγραφη υπογραφή και συνεπώς δύναται να χρησιμοποιηθεί σε οποιαδήποτε συναλλαγή με την ηλεκτρονική διακυβέρνηση του Κράτους αλλά και σε τραπεζικές συναλλαγές. 

  Η ενσωμάτωση της δυνατότητας αυτής στη διαχείριση ηλεκτρονικών αρχείων μέσω του CSP, βελτιστοποιεί τις ροές εργασίας που συνδέονται με την έκδοση ή αναθεώρηση των ηλεκτρονικών εγγράφων παρέχοντας εύκολη, αποτελεσματική και ασφαλή πρόσβαση και διαχείριση. 

  Οι χρήστες του CSP, θα μπορούν πλέον να ελέγχουν και να υπογράφουν έγγραφα ψηφιακά από οποιαδήποτε τοποθεσία, σε οποιαδήποτε συσκευή και οποιαδήποτε ώρα.  Ανάμεσα στα οφέλη για τον πελάτη είναι η εξασφάλιση της γνησιότητας αλλά και της ακεραιότητας των ψηφιακών του αρχείων, η αύξηση της ιχνηλασιμότητας, η μείωση εγγράφων σε φυσική μορφή, αλλά και η ευκολότερη διαχείριση εξαλείφοντας την πολυπλοκότητα που έχει η χρήση token. 

  Η λύση αυτή έχει σημαντική προστιθέμενη αξία για τους οργανισμούς αφού επιταχύνει αισθητά τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και αποτελεί σίγουρα αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής τους στρατηγικής.
   
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ