Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 04-Αυγ-2021 21:42

  NN Hellas: Προσφέρει την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online, σε 10.000 κατοίκους ακριτικών νησιών

  NN Hellas: Προσφέρει την υπηρεσία πληροφόρησης υγείας Dr Online, σε 10.000 κατοίκους ακριτικών νησιών
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η NN Hellas, σταθερή στις αξίες της "Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε", ξεκίνησε μία νέα πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. 

  Με τον άνθρωπο στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων της, η εταιρία παρέχει  πρόσβαση σε πληροφορίες υγείας της Dr Online χωρίς κόστος, σε περισσότερους από 10.000 κατοίκους της ακριτικής Περιφερειακής Ενότητας της Δωδεκανήσου, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποδεκτών κοινωνικής μέριμνας.

  Στο πρόγραμμα εντάσσονται όλοι οι κάτοικοι των 15 απομακρυσμένων Δήμων της Δωδεκανήσου που λαμβάνουν υποστήριξη από τις Δομές της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, καθώς και το σύνολο των κατοίκων των Δήμων Αγαθονησίου, Λειψών, Κάσου, Νισύρου, Μεγίστης (Καστελλόριζο), Τήλου και Χάλκης.  

  "Με την πρωτοβουλία μας αγκαλιάζουμε τα Δωδεκάνησα, προσφέροντας υπηρεσίες υγείας που καλύπτουν την απόσταση με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Σε στενή συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, διαθέτουμε σε περισσότερους από 10.000 ακρίτες μια πρωτοποριακή υπηρεσία, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα την έμπρακτη δέσμευσή μας προς την ελληνική κοινωνία" σημείωσε η Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της NN Hellas.

  Η εφαρμογή Dr Online δίνει τη δυνατότητα τηλεσυνεδρίας μέσω βιντεοκλήσης ή chat, με γιατρούς που παρέχουν πληροφορίες υγείας και είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

  Σε περιπτώσεις που απαιτείται περαιτέρω αξιολόγηση, οι γιατροί προτείνουν στους χρήστες σε ποιον εξειδικευμένο συνάδελφό τους θα απευθυνθούν ή αν είναι απαραίτητο να μεταβούν σε κάποιο νοσοκομείο ή κέντρο υγείας.

  Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play και Apple Store και μπορούν όλοι να την κατεβάσουν δωρεάν σε smartphone ή tablet.

  Υγειονομική θωράκιση
  Ο χρήστης κάνει εγγραφή χρησιμοποιώντας το μοναδικό όνομα και κωδικό που έχει παραλάβει από υπεύθυνους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και στη συνέχεια μπορεί να εισέλθει στην εφαρμογή. Μπορεί να τη χρησιμοποιήσει για να επικοινωνήσει απευθείας με ιατρούς αναφορικά με θέματα υγείας του, ώστε να τον κατευθύνουν και να βοηθήσουν.

  "Η υγειονομική θωράκιση των νησιών μας αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα για όλους εμάς και αγωνιζόμαστε καθημερινά για τη διασφάλιση της ευημερίας των κατοίκων της Περιφέρειάς μας. Σε μια πρωτόγνωρη εποχή, η συνέργεια της Πολιτείας με τον ιδιωτικό τομέα μπορεί να επιφέρει οφέλη για την κοινωνία. Καλωσορίζουμε λοιπόν με χαρά την πρωτοβουλία αυτή της ΝΝ Hellas που ενισχύει τις προσπάθειές μας" δήλωσε από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος.

  Η Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Δωδεκανήσου Χαρούλα Γιασιράνη, ανέφερε: "Δίνουμε καθημερινά και με την καρδιά μας τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθήσουμε τους συμπολίτες μας, αξιοποιώντας ταυτόχρονα αξιέπαινες ενέργειες όπως αυτή της NN Hellas, για την προστασία της υγείας σε μια εποχή που καθίσταται πιο απαραίτητο από ποτέ".

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ