Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Ιουλ-2021 18:52

  DD Synergy: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στο πρώτο εξάμηνο του 2021

  DD Synergy: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στο πρώτο εξάμηνο του 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σημαντική αύξηση στις πωλήσεις καταγράφει η εταιρία πληροφορικής DD SYNERGY που από το 1999 δραστηριοποιείται στο χώρο της πληροφορικής και αποτελεί Gold Partner της SAP στην Ελλάδα. 

  Αναλυτικά,  όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο κύκλος εργασιών της εταιρείας κατά το πρώτο εξάμηνο του 2021 έφτασε τα 1,8 εκατομμύρια Ευρώ, αυξημένος κατά 37% σε σχέση με 2020. Τα μικτά κέρδη του πρώτου εξαμήνου του 2021 ανέρχονται σε 535 χιλιάδες Ευρώ ενώ τα καθαρά προ φόρων κέρδη ξεπερνούν τις 380 χιλιάδες Ευρώ, σημειώνοντας σημαντική αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του προηγούμενου έτους. Τέλος, τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρίας ανέρχονται σε 530 χιλιάδες Ευρώ.

  Σύμφωνα με τη Διοίκηση της εταιρίας "… επιβεβαιώνεται ότι το 2021 θα αποτελέσει τη σημαντικότερη χρονιά για την DD SYNERGY.  Η SAP παγκοσμίως αναπτύσσει τα προϊόντα της και εμείς ως Gold Partner υλοποιούμε έργα με τις λύσεις SAP S/4 HANA και SAP Business One που αποτελούν εφαρμογές αιχμής για τις μεγάλες και μικρομεσαίες εταιρίες της ελληνικής αγοράς σε όλους τους κλάδους. Έχουμε πενταετές πλάνο ανάπτυξης της εταιρίας μας, με ανάπτυξη εφαρμογών στην πλατφόρμα της SAP και αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρίας για να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση της αγοράς.".

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ