Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 02-Ιουλ-2021 16:09

  Ανατροπή για την Pioneer Marine: Την αγοράζουν τα διοικητικά στελέχη

  Πουλά τον στόλο της και διαλύεται ναυτιλιακή Pioneer Marine
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην εξαγορά της Pioneer Marine φαίνεται πως προχωρούν τα ανώτερα στελέχη της ναυτιλιακής, κι ενώ πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε απόφαση των μετόχων για πώληση του συνόλου του στόλου.

  O CEO Δημήτρης Παπούλης  και η CFO Κορίνα Ταπακτσόγλου, μαζί με την ευρύτερη διοικητική ομάδα, ήρθαν σε σχετική συμφωνία με το διοικητικό συμβούλιο.

  Όπως αναφέρει το tradewinds, τα στελέχη της Pioneer επιδιώκουν να επωφεληθούν από τις τρέχουσες συνθήκες στην αγορά ξηρού φορτίου και να επεκτείνουν τον στόλο της εταιρείας.

  Η Pioneer Marine ιδρύθηκε το 2013 από τον Pankaj Khanna, πρώην στέλεχος της DryShips, συμφερόντων του Γιώργου Οικονόμου, με τη στήριξη του επενδυτικού fund Garrison Investment Group.

  Οι κ. Παπούλης και Ταπακτσόγλου αποτέλεσαν μέρος της ομάδας που αντικατέστησε τον κ. Khanna, μετά την αποχώρησή του το 2017 και μετέφεραν τα γραφεία της εταιρείας από τη Σιγκαπούρη στην Ελλάδα.

  Η ναυτιλιακή κατέγραψε καθαρά κέρδη 200.000 δολαρίων το πρώτο τρίμηνο του 2021, έναντι ζημιών 900.000 δολαρίων το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

  Γ. Γεωργίου

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ