Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 24-Μαϊ-2021 12:28

  Eurobank Equities: Ειδικός διαπραγματευτής για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΔΜΗΕ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή

  Eurobank Equities: Ειδικός διαπραγματευτής για ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΑΔΜΗΕ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ειδικός διαπραγματευτής για τις εταιρείες ΑΔΜΗΕ, ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή και ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ορίστηκε η εταιρεία Eurobank Equities σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. 

  Αναλυτικά οι ανακοινώσεις: 

  Η εταιρεία EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με απόφαση της από 20/05/2021 συνεδρίασής της, η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητάς της ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΑΔΜΗΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε."  και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής  διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

  Επίσης η εταιρεία EUROBANK EQUITIES Α.Ε.Π.Ε.Υ. ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με απόφαση της από 20/05/2021 συνεδρίασής της, η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητάς της ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ A.B.E.T.E."  και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής  διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021. 

  Τέλος ανακοινώνει προς το επενδυτικό κοινό ότι σύμφωνα με απόφαση της από 20/05/2021 συνεδρίασής της, η Επιτροπή Εισαγωγών & Λειτουργίας Αγορών του Χ.Α. ενέκρινε την απόκτηση της ιδιότητάς της ως Ειδικού Διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρίας "ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΣΥΜ/ΧΩΝ, ΑΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ" και καθόρισε ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί της εν λόγω κινητής αξίας τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021.

   

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ