Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 12-Μαϊ-2021 16:34

  Σολομών Μπεράχας (Τειρεσίας): Δεν είχαμε κανένα συμβάν διαρροής δεδομένων όλα αυτά τα χρόνια

  Σολομών Μπεράχας (Τειρεσίας): Δεν είχαμε κανένα συμβάν διαρροής δεδομένων όλα αυτά τα χρόνια
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην σημερινή παρουσία της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ, της εταιρείας που ειδικεύεται στη συγκέντρωση και διάθεση πληροφοριών οικονομικής συμπεριφοράς και δεδομένων συγκέντρωσης χορηγήσεων, αναφέρθηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Σολομών Μπεράχας μιλώντας κατά τις εργασίες του 6ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα της Α.Ε. της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.
   
  Μιλώντας στον δημοσιογράφο Σταμάτη Ζάχαρο, ο κ. Μπεράχας μίλησε για την ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ ως τον "θεματοφύλακα ενός πολύτιμου εργαλείου των τραπεζών, που είναι η πληροφορία".
   
  "Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ διαθέτει δεδομένα και πληροφορίες που αφορούν όλο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και την αγορά" υπογράμμισε σχετικά.
   
  Αναφερόμενος στα "κόκκινα" δάνεια, ανέφερε ότι η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ διαθέτει τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά δεν εγκρίνει χορηγήσεις και εκτίμησε ότι τα "κόκκινα" δάνεια είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης που έπληξε τη χώρα μας για δέκα χρόνια.
   
  "Γίνεται μια κοσμογονία από όσα συμβαίνουν με την τεχνολογική επανάσταση. Η ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ είναι μια κατεξοχήν 100% ψηφιακή εταιρεία" ανέφερε μεταξύ άλλων, επισημαίνοντας ωστόσο ότι η τεχνολογία θα προσφέρει μεν νέες δυνατότητες ανάπτυξης, αλλά "δεν θα υποκαταστήσει την απαραίτητη συναισθηματική νοημοσύνη".
   
  Ερωτηθείς σχετικά με την ανησυχία μεγάλης μερίδας πολιτών για την διαρροή προσωπικών τους δεδομένων, σημείωσε: "Η βάση δεδομένων της ΤΕΙΡΕΣΙΑΣ έχει αποδειχθεί ότι είναι απόλυτα ασφαλής και έως σήμερα, όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε κανένα συμβάν διαρροής δεδομένων από αυτήν".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ