Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 07-Μαϊ-2021 17:41

  Τον πρώτο αντιμικροβιακό θάλαμο ανελκυστήρα στην Ελλάδα με πιστοποίηση από το ΕΙΑΧ ανέπτυξε η KLEEMANN

  Τον πρώτο αντιμικροβιακό θάλαμο ανελκυστήρα στην Ελλάδα με πιστοποίηση από το ΕΙΑΧ ανέπτυξε η KLEEMANN
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην κατασκευή θαλάμου ανελκυστήρα με φύλλα από κράμα χαλκού, ο οποίος πιστοποιήθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού (ΕΙΑΧ) ως ο πρώτος αντιμικροβιακός στην Ελλάδα, προχώρησε η KLEEMANN, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

  "Η σχετική έρευνα, που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το ΕΙΑΧ, οδήγησε στο συμπέρασμα πως ο θάλαμος απέκτησε αντιμικροβιακή κάλυψη σε ποσοστό άνω του 90%" επισημαίνεται στην ανακοίνωση της εταιρείας, η οποία υπενθυμίζει πως το κράμα χαλκού είναι πιστοποιημένο ως αντιμικροβιακό από τον αμερικανικό οργανισμό Environmental Protection Agency (EPA).

  Παράλληλα, ο χαλκός αποτελεί ένα "πράσινο" υλικό: σύμφωνα με το International Copper Study Group (ICSG), το 41,5% του χαλκού που χρησιμοποιείται στην Ευρώπη προέρχεται από ανακύκλωση, εξοικονομώντας με αυτόν τον τρόπο ενέργεια και περιορίζοντας τις εκπομπές CO2.

  Η KLEEMANN έχει ήδη καταθέσει αίτηση για εθνικό δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (ΟΒΙ) για τον αντιμικροβιακό ανελκυστήρα.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ