Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Απρ-2021 18:03

  O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas

  O Γιάννης Καλύβας νέος γενικός διευθυντής της Desserta Hellas
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

   Ο Γιάννης Καλύβας ανέλαβε τη θέση του γενικού διευθυντή και την ευθύνη των δραστηριοτήτων της Desserta Hellas ΑΕ, θυγατρικής της Berglandmilch eGen.

  Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του στον κλάδο των προϊόντων ευρείας κατανάλωσης, ο Γιάννης Καλύβας θα συμβάλλει ενεργά στην περαιτέρω εξέλιξη της εταιρείας, εστιάζοντας τόσο στην ενίσχυση της παρουσίας στην εγχώρια αγορά, τα νέα projects, όσο και στην ενδυνάμωση της εξαγωγικής δραστηριότητας και την εδραίωση της Desserta Hellas ως εμπορικό HUB Ν.Α. Ευρώπης για τη Berglandmilch eGen.

  Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, η ομάδα της Desserta Hellas και η ευρύτερη οικογένεια της Berglandmilch καλωσορίζουν τον Γιάννη Καλύβα, η βαθιά γνώση και εμπειρία του οποίου θα συνδράμει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της ηγετικής θέσης της στον κλάδο των γαλακτοκομικών.

  Με έδρα στην ύπαιθρο των 'Αλπεων, η Berglandmilch eGen είναι η μεγαλύτερη εταιρεία παραγωγής και εμπορίας γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων της Αυστρίας και αποτελεί τον συνεταιρισμό 11.000 οικογενειών, κτηνοτρόφων. Με κύκλο εργασιών 1 δισ. ευρώ το 2020 και 1.500 εργαζόμενους, η Berglandmilch επεξεργάζεται ετησίως 1,3 δισ. κιλά γάλακτος για να παράγει και να προσφέρει στην αγορά της Αυστρίας και της Ευρώπης προϊόντα που συνδυάζουν τις παραδοσιακές μεθόδους παραγωγής με την καινοτομία και τα υψηλά ποιοτικά κριτήρια.

  Η Desserta Hellas ΑΕ αποτελεί τη θυγατρική της Berglandmilch με έδρα την Αθήνα για τις αγορές της Ελλάδας, της Κύπρου και των υπόλοιπων χωρών των Βαλκανίων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Κυκλοφορεί ΕΚΤΑΚΤΩΣ

  ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ
  29 Απριλίου 2021