Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Απρ-2021 16:32

  Μινέττα: Στο 159,3% ο δείκτης Φερεγγυότητας για το 2020- Αυξήθηκε άνω του 30%

  Μινέττα: Στο 159,3% ο δείκτης Φερεγγυότητας για το 2020- Αυξήθηκε άνω του 30%
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σημαντική αύξηση, άνω του 30%, του Δείκτη Κάλυψης Κεφαλαιακής Απαίτησης Φερεγγυότητας (SCR), ο οποίος διαμορφώθηκε στο 159,3% για το 2020, ξεπερνώντας μάλιστα κατά πολύ τον μεσοπρόθεσμο στόχο του 120% που είχε τεθεί για το συγκεκριμένο έτος, πέτυχε η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική. 

  Αντίστοιχα σημαντική αύξηση (32,3%) επετεύχθη και στο τεχνικό αποτέλεσμα. Η εταιρεία διατήρησε την παραγωγική της δυναμική κατά το έτος 2020, παρότι ο αρχικός προγραμματισμός διαφοροποιήθηκε λόγω της πανδημίας.

  Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του 2020, η εταιρεία κατάφερε να πετύχει αύξηση στην παραγωγή της Υγείας και των Γενικών Κλάδων και να διατηρήσει το χαρτοφυλάκιό της στον Κλάδο Αυτοκινήτου. Παράλληλα, ανταποκρίθηκε με επιτυχία στις ιδιαίτερες συνθήκες λειτουργίας της αγοράς, που επιβλήθηκαν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, συνεχίζοντας να προσφέρει -ακόμα και μέσω τηλεργασίας- άριστη και έγκαιρη εξυπηρέτηση στους ασφαλισμένους και στο δίκτυο των συνεργατών της.

  Η σταθερότητα που επιδεικνύει η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική στο πέρασμα των χρόνων, αποτελεί επιβεβαίωση του σωστού επιχειρησιακού σχεδιασμού και της ορθής πορείας που ακολουθεί, δημιουργώντας ταυτόχρονα το κατάλληλο περιβάλλον, ώστε να συνεχίσει να παρέχει άρτια ασφαλιστικά προϊόντα και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, με σεβασμό προς όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ