Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 21-Απρ-2021 16:28

  Space Hellas: Τριπλή βράβευση στα "Cisco Partner Awards 2021"

  Space Hellas: Τριπλή βράβευση στα "Cisco Partner Awards 2021"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Mε τις διακρίσεις "Technology Excellence: Security", "Technology Excellence: Service Provider" και "Technology Excellence: Networking & Cloud" βραβεύτηκε η Space Hellas στα Cisco Partner Awards 2021, τον ετήσιο θεσμό βράβευσης που έχει καθιερώσει η Cisco, για τους συνεργάτες της από την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, η Space Hellas βραβεύτηκε στους συγκεκριμένους τεχνολογικούς τομείς για την υψηλή τεχνογνωσία και την καινοτομία της στις λύσεις Cisco, τις επιδόσεις, αλλά και τα αποτελέσματα που είχε το 2020.

  "Eυχαριστούμε θερμά τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη τους σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, κατά την οποία δοκιμάστηκαν σκληρά οι δυνάμεις και οι αντοχές όλων μας", δήλωσε ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Space Hellas. "Το γεγονός ότι βραβευτήκαμε από τη Cisco επιδεικνύοντας άριστα επιχειρησιακά αποτελέσματα σε κρίσιμους τομείς, όπως του Cybersecurity, του Service Provider και του Networking & Cloud, σε μια χρονιά που υπήρξαν ραγδαίες εξελίξεις ιδιαίτερα σε αυτούς τους τομείς, σημαίνει κάτι πολύ σημαντικό για εμάς. Είναι το αποτέλεσμα της σκληρής προσπάθειας και δουλειάς για να βρισκόμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και το ίδιο να επιτυγχάνουμε και για τους πελάτες μας. Θα συνεχίσουμε να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο την πολύτιμη και υποδειγματική συνεργασία μας με τη Cisco, με μοναδικό στόχο το όφελος των πελατών μας".

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ