Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 19-Απρ-2021 08:03

  Δεν σταματά να εξελίσσει τις λύσεις για τις ανάγκες εταιρειών και βιομηχανιών η Gizelis Robotics

  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μετατρέποντας την ανάγκη για την αντιμετώπιση των επειγουσών υγειονομικών συνθηκών σε μια σύγχρονη και αξιόπιστη προϊοντική γραμμή, η Gizelis Robotics μετά το πρωτοποριακό ROBOTSAFE™ με τεχνολογία εκνέφωσης ρίχνει στη μάχη της γενικής απολύμανσης το νέο UV-C ρομπότ. 

   Το νέο καινοτόμο ρομπότ εξουδετερωνει το 99.9% των μικροβίων, ιών, βακτηρίων και φορτίου COVID-19.  Αξιοποιεί την υπεριώδη ακτινοβολία που επιδρά αποτελεσματικά στα μόρια RNA και DNA των μικροοργανισμών για να τους καταστήσει μη μολυσματικούς.

  Αυτό σημαίνει ότι οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να αναπαραχθούν και να προκαλέσουν ασθένεια. Η τεχνολογία UV-C έχει χρησιμοποιηθεί κυρίως σε χώρους όπου υπάρχει κίνδυνος μικροβιολογικής μόλυνσης με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα για περισσότερα από 40 χρόνια.

  Το αυτοκινούμενο συνεργατικό ROBOTSAFE™ UV-C έχει κατασκευαστεί για εταιρικούς χώρους και  εγκαταστάσεις, εμπορικούς χώρους, χώρους ψυχαγωγίας, σχολεία, ταχυφαγεία, βιομηχανίες, αποθήκες, κέντρα διανομής, αεροδρόμια και υγειονομικούς χώρους.

  Gizelis Robotics

  Έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να παραμένουν λειτουργικές με ουσιαστική απολύμανση των χώρων των εργαζομένων που αποτελούν την κινητήρια δύναμη των επιχειρήσεων.

  Ο κ. Ευάγγελος Γκιζελής, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Gizelils Robotics τονίζει: "Με τα ρομπότ τεχνολογίας εκνέφωσης και τώρα με UV-C υπεριώδη ακτινοβολία, προσφέρουμε ολοκληρωμένες state-of-the-art λύσεις, που συμβάλουν δραστικά στην αποτελεσματική απολύμανση και υγιεινή όλων των χώρων εργασίας.

  Το νέο καινοτόμο ρομπότ υπεριώδους τεχνολογίας που σήμερα τοποθετούμε στην ελληνική και διεθνή αγορά ανταποκρίνεται αποτελεσματικά στις σύγχρονες υγειονομικές προκλήσεις της εποχής μας".

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ