Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 09-Απρ-2021 18:28

  Τα Bread Factory στον αγώνα κατά του κορονοϊού

  BREAD FACTORY
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην δωρεά μίας  (1) κλίνης  ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας "Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο" και στο  Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, αλλά και στην δωρεά χιλίων (1000) στολών για το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος "Σωτηρία", προχωρούν τα  BREAD FACTORY. 

  Στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η  έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19 στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

  "Τα BREAD FACTORY σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του COVID-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές", δήλωσε ο Δ.Σ. της εταιρείας κ. Αθανάσιος Κολοκυθάς.

  Τα BREAD FACTORY με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απρόσκοπτο αγώνα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού  και την αδιαμφισβήτητη αυτοθυσία που επιδεικνύει όλο αυτό το διάστημα, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό τους.

  Οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς  και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη σε συνεργασία με  τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ