Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 08-Απρ-2021 18:47

  Νέα "ένεση" ρευστότητας στη Vivartia - Το ποσό

  Νέα "ένεση" ρευστότητας στη Vivartia - Το ποσό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση 

  Το "πράσινο φως” στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Vivartia  με καταβολή μετρητών ύψους 50 εκατ. ευρώ και έκδοση νέων ονομαστικών μετοχών, άναψε το μεσημέρι της Πέμπτης η έκτακτη γενική συνέλευση της εταιρείας, όπως αναφέρουν πηγές της στο Capital.gr.

  Επίσης η συνέλευση ενέκρινε τη λήψη δανείου ύψους 25 εκατ. ευρώ που θα λάβει η εταιρεία από τον νέο βασικό της μέτοχο το CVC Capital. Κεφάλαια τα οποία θα κατευθυνθούν για τη στήριξη του κλάδου της εστίασης ο οποίος ήδη τους τελευταίους μήνες έχει λάβει και ένα ακόμη δάνειο 30 εκατ. ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς. 

  Η Vivartia έχει περάσει στα "χέρια” CVC Capital Partners στις 30 Μαρτίου με τη μεταβίβαση των μετοχών που η MIG κατείχε στον όμιλο τροφίμων. Το προσφερθέν τίμημα για το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της VIVARTIA ανήλθε στα 175 εκατ. ευρώ, από το οποίο τα 161,135 εκατ. ευρώ τα έλαβε MIG.

  Το νέο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας απαρτίζεται από τον Θανάση Παπανικολάου, πρόεδρο & διευθύνων σύμβουλο και μέλη τους κ.κ. Σπ. Παπαγιάννη, Δ. Τσακίρλογλου, Αν. Κυπριανίδη και Δ. Κατσιδονιώτη. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ