Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Μαρ-2021 12:35

  ΕΣΕΕ: Απαραίτητη η παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο "e-λιανικό"

  ΕΣΕΕ: Απαραίτητη η παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο "e-λιανικό"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Παράταση της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμα "e-λιανικό" λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας ζητά η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας με επιστολή της στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη.

  Η ΕΣΕΕ επισημαίνει πως το εν λόγω πρόγραμμα που επιδοτεί την ανάπτυξη, αναβάθμιση και διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τις εμπορικές επιχειρήσεις καθώς ενισχύει σημαντικές και απαραίτητες υποδομές για την μετάβαση τους στην ψηφιακή εποχή.

  Ένεκα όμως των σοβαρών προβλημάτων που δημιουργεί στην καθημερινότητα του εμπορικού κόσμου η επί μακρόν αναστολή λειτουργίας των καταστημάτων λόγω του lockdown, η ΕΣΕΕ κρίνει ότι απαιτείται επαρκής χρονική επέκταση ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις επιχειρήσεις λιανικής που το επιθυμούν να λάβουν την σχετική επιδότηση.

  Για τους λόγους αυτούς η ΕΣΕΕ μεταφέρει στον υπουργό το αίτημα των μελών της για παροχή μεγαλύτερου χρονικού περιθωρίου για την υποβολή των αιτήσεων, προκειμένου αφενός να διευκολυνθούν οι επιχειρήσεις και αφετέρου το πρόγραμμα να αναπτύξει πλήρως τη δυναμική του.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ