Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 12-Μαρ-2021 16:27

  Συνεχίζει την επίθεση στην Εθνική Τράπεζα η Χαλυβουργική

  Συνεχίζει την επίθεση στην Εθνική Τράπεζα η Χαλυβουργική
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε νέα σφοδρή επίθεση κατά της Εθνικής Τράπεζας, αλλά και κατά της PricewaterhouseCoopers, προχωρά η Χαλυβουργική, κάνοντας μάλιστα λόγο για "μεθοδεύσεις και σκοτεινά σημεία" σε ανακοίνωση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

  Τονίζει μάλιστα ότι πρόσφατα δημοσιεύματα είτε "αναπαράγουν άκριτα ανακριβείς πληροφορίες που διακινεί η ίδια η Εθνική Τράπεζα μέσω της πρόσφατης δημόσιας απάντησης της, είτε δουν κατ’ εντολή επιχειρηματικών συμφερόντων που, ημέρα με την ημέρα, αποκαλύπτονται".

  Στην ανακοίνωση της η Χαλυβουργική παρουσιάζει αναλυτικά την πρόταση επανεκκίνησης που παρουσίασε στην τράπεζα, προσθέτοντας ότι δεν έλαβε ουδεμία απάντηση, ενώ κάνει λόγο για "εχθρική αντιμετώπιση" στις διαρκείς απόπειρες της να συνεργαστεί με την ΕΤΕ.

  Χαρακτηρίζει επίσης "ύποπτο" τον ρόλο της PricewaterhouseCoopers και καταλήγει υπογραμμίζοντας ότι "οι μεθοδεύσεις και τα σκοτεινά σημεία στη στάση της ΕΤΕ δεν έχουν τελειωμό".

  "Η διοίκηση και οι φορείς της Εταιρείας μας είναι αποφασισμένοι να τα αναδείξουν και να αποτρέψουν το έγκλημα που έχουν απεργαστεί ορισμένα στελέχη του σήμερα και του χθες σε συνεργασία και με την PWC, αγνοώντας προκλητικά για λόγους που μόνοι εκείνοι γνωρίζουν κάθε αρχή νόμιμης, καλόπιστης και αμοιβαία επωφελούς επίλυσης των θεμάτων της εταιρείας μας", τονίζει η εταιρεία.

  Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση στη δεξιά στήλη "Σχετικά Αρχεία"

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡXEIA

  Ανακοίνωση (1 MB)

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ