Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 11-Μαρ-2021 12:01

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Θα γίνει και συνέδριο στα πλαίσια της Ceramitec

  Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Θα γίνει και συνέδριο στα πλαίσια της Ceramitec
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Μια νέα προσθήκη στο δυναμικό της Διεθνούς Ειδικής Έκθεσης στον κλάδο της βιομηχανίας κεραμικών, ceramitec, το ceramitec conference. Ενα συνέδριο που θα συνοδεύεται από έκθεση, ανακοίνωσε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, του οποίου επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Το ceramitec conference θα πραγματοποιηθεί στις 22 - 23 Ιουνίου 2021 στο Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και θα αποτελέσει γέφυρα επικοινωνίας με την ceramitec 2022. Στο πλαίσιο αυτού, τα θέματα, που θα αναπτυχθούν, θα αφορούν στα τεχνικά κεραμικά, στη μεταλλουργία σε σκόνη, στον έλεγχο της διαδικασίας παραγωγής κεραμικών, στον εξοπλισμό και τα υλικά. Στο συνέδριο αναμένεται να συγκεντρωθούν 1.000 παρευρισκόμενοι και 70 εκθέτες.

  Υπενθυμίζεται ότι, η ceramitec είναι η μεγαλύτερη και σημαντικότερη, σε παγκόσμια κλίμακα, διοργάνωση του κλάδου, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται κι από τα μεγέθη της, καθώς στην τελευταία διοργάνωση συγκεντρώθηκαν 15.000 εμπορικοί επισκέπτες από 93 χώρες, κυρίως από τον ευρωπαϊκό, αλλά και τον ασιατικό χώρο, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τα προϊόντα, τις τεχνολογίες και τις υπηρεσίες των 633 εκθετών από 38 χώρες στον τομέα παραγωγής πρώτων υλών και της τεχνολογίας κεραμικής, με τη διεθνικότητα της έκθεσης να φτάνει το 60%.

  Εκτός από μηχανήματα κεραμικής, στην ceramitec 2022 θα παρουσιαστούν οι πρώτες ύλες και τα συμπληρωματικά αυτών, η διαδικασία προετοιμασίας και αποδοχής σχήματος, στεγνωτήρια και φούρνοι, η τεχνολογία μέτρησης - κατεύθυνσης - ρύθμισης, ο εξοπλισμός των εργαστηρίων, η μεταφορά - συσκευασία - αποθήκευση των προϊόντων καθώς και θέματα, που αφορούν στην προστασία του περιβάλλοντος.

  Η επόμενη ceramitec θα διεξαχθεί από τις 21 έως 24 Ιουνίου 2022.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ