Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 04-Μαρ-2021 07:40

  Το e-shop του Σκλαβενίτη ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη

  Το e-shop του Σκλαβενίτη ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση 

  Τρεις μήνες μετά την είσοδό του στην e-εποχή, με την πιλοτική λειτουργία του e-shop του για την αγορά της Αττικής, η αλυσίδα Σκλαβενίτης ετοιμάζεται να παρέχει αυτή την υπηρεσία και στους καταναλωτές της Θεσσαλονίκης. 

  Πηγές με γνώση ανέφεραν στο capital.gr πως η ενεργοποίηση του e-shop στη Θεσσαλονίκη θα γίνει μέχρι το Καλοκαίρι. Ήδη έχει βρεθεί χώρος dotcom ή hub, δηλαδή κέντρο διανομής που θα εξυπηρετεί την ανάπτυξη των διαδικτυακών πωλήσεων του στη Θεσσαλονίκη. 

  Στην Αττική, όπου το e-shop έκανε πιλοτική πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου, η πρώτη διαθέσιμη ημέρα παράδοσης, είναι πλέον μετά από 8 ημέρες. Αυτό οφείλεται αφ ενός στην αυξημένη ζήτηση, -καθημερινά το e-shop της Σκλαβενίτης μπορεί να εξυπηρετήσει έως 1.000 παραγγελίες- και αφ ετέρου του γεγονότος ότι το κέντρο διανομής στην Πέτρου Ράλλη που έχει δημιουργηθεί για τη στήριξη του e-shop έχει φθάσει στα όριά του. 

  Προκειμένου να μειώσει τους χρόνους παράδοσης και να ομαλοποιηθεί η εξυπηρέτηση των καταναλωτών -στόχος της αλυσίδας είναι η αυθημερόν παράδοση των παραγγελιών- προγραμματίζει νέες επενδύσεις. Στο πλαίσιο αυτό αναζητά δύο ακόμη χώρους στην Αττική -στα Βόρεια και στα Νότια Προάστια- για τη δημιουργία εντός του έτους ισάριθμων αποθηκών - κέντρων διανομής για τις ανάγκες του e-shop της. 

  Για τη φετινή χρονιά το επενδυτικό πλάνο της αλυσίδας αναμένεται να αγγίξει τα 50 εκατ. ευρώ, κεφάλαια τα οποία εκτός από την ενίσχυση των κέντρων διανομής της θα κατευθυνθούν στην ανάπτυξη και του φυσικού της δικτύου. Στο πλαίσιο αυτό έχει προγραμματίσει τη λειτουργία 5 νέων καταστημάτων σε Πάτρα, Σκιάθο, Σπάρτη, Νάουσα και Γιαννιτσά και 2 μετεγκαταστάσεις σε μεγαλύτερα ακίνητα σε Τρίκαλα και Καρδίτσα. Επίσης στον προγραμματισμό περιλαμβάνεται η ανακαίνιση 40 υφιστάμενων καταστημάτων της και η ανακαίνιση του δικτύου της στην Κύπρο. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ