Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 03-Μαρ-2021 12:11

  Η Spotawheel στη 41η θέση της λίστας FT1000 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης

  Η Spotawheel στη 41η θέση της λίστας FT1000 με τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ευρώπης
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο υψηλός ρυθμός ανάπτυξης, οι καινοτόμες μέθοδοι και η βιώσιμη στρατηγική της Spotawheel αναγνωρίζονται με τον πιο έμπρακτο τρόπο, στην λίστα των FinancialTimes και Statista με τις 1.000 Ταχύτερα Αναπτυσσόμενες Εταιρείες στην Ευρώπη για το 2021, όπου η ελληνική εταιρεία καταλαμβάνει τη 41η θέση.

  Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η σημαντική αυτή αναγνώριση έρχεται σε μία χρονιά πρόκληση, ιδιαίτερα για τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες εταιρείες, αφού η πανδημία και η πανευρωπαϊκή επιβολή των lockdowns είχε ανασταλτικές συνέπειες σε πολλές υποψήφιες επιχειρήσεις. Η λίστα FT1000, η οποία πραγματοποιείται τόσο από τους FinancialTimes όσο και από την Statista, απαριθμεί τις ευρωπαϊκές εταιρείες που πέτυχαν το υψηλότερο αθροιστικό ετήσιο ποσοστό αύξησης τζίρου μεταξύ 2016 και 2019. 

  Συγκεκριμένα, η λίστα FT1000 αποτυπώνει μήνες έρευνας, δημόσιες προσκλήσεις συμμετοχής και ενδιαφέροντος, εντατικές αναλύσεις στις βάσεις δεδομένων και τα μητρώα επιχειρήσεων, αλλά και απευθείας επικοινωνία των FT και Statista με δεκάδες χιλιάδες υποψήφιες εταιρείες.

  Από αυτές, στη λίστα τελικώς συμπεριλαμβάνονται οι 1000 καλύτερες εταιρείες μέσα από ένα σύνολο εκατομμύρια επιχειρήσεων στην Ευρώπη, με γνώμονα τους υψηλούς ρυθμούς βιώσιμης και οργανικής ανάπτυξης. Η καθολική αύξηση των πωλήσεων, η υιοθέτηση νέων πρακτικών αλλά και η δημιουργία ενός σταθερού και βιώσιμου πλάνου ανάπτυξης της Spotawheelέπαιξαν καθοριστικό ρόλο προκειμένου να είναι η πιο επιτυχημένη Ελληνική εταιρεία της λίστας, καταλαμβάνοντας την 41η θέση της πανευρωπαϊκής κατάταξης σε σύνολο 1.000 εταιρειών, με αθροιστικό ρυθμό ετήσιας ανάπτυξης 184.9%!

  Συνολικά, μόλις 4 Ελληνικές εταιρείες συμπεριλήφθηκαν στην λίστα FT1000: 

  •    Spotawheel (#41)
  •    Convert Group (#381)
  •    BallianΤεχνική (#575) 
  •    Majar - Matzaridis Bros (#867)

  Δείτε την πλήρη λίστα εδώ

  Η Spotawheel, είναι μια ψηφιακή πλατφόρμα εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, η οποία δραστηριοποιείται ήδη σε Ελλάδα και Πολωνία και επεκτείνεται και σε άλλες αγορές της Ευρώπης. Αλλάζει την αγορά μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, προσφέροντας 100% ασφάλεια, διαφάνεια, αξιοπιστία και υποστήριξη τόσο κατά την αγορά όσο και αργότερα. 

  Το πετυχαίνει μέσα από λεπτομερείς τεχνικούς ελέγχους, αναλυτικές φωτογραφίες αυτοκινήτων, μακρά εγγύηση αλλά και μια σειρά παροχών, όπως TestDrive, προβολή 360° και δυνατότητα επιστροφής χρημάτων.

  H Spotawheel ξεκίνησε από την Ελλάδα το 2015, απασχολεί ήδη πάνω από 130 άτομα εντός και εκτός Ελλάδος ενώ βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση υποψηφίων σε όλη την Ευρώπη που θα στελεχώσουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων της μέσω των προσφερόμενων ανοιχτών θέσεων εργασίας. 

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ