Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 03-Μαρ-2021 12:07

  Country Director & Area Manager B2C της Canon Ελλάς ο Φώτης Ρέλλιας

  Country Director & Area Manager B2C της Canon Ελλάς ο Φώτης Ρέλλιας
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Καθήκοντα Country Director & Area Manager B2C της Canon Ελλάς έχει αναλάβει από την 1η Φεβρουαρίου ο κ. Φώτης Ρέλλιας. 

  Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο κ. Ρέλλιας αποτελεί ένα στέλεχος με πολυετή εμπειρία της τοπικής και διεθνούς αγοράς, ειδικά στον κλάδο των ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων και των λύσεων ψηφιακής απεικόνισης.

  Ο κος Ρέλλιας διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, της στρατηγικής Μάρκετινγκ, της διαχείρισης Πωλήσεων, της ανάλυσης αγορών, αλλά και του Business-to-Business (B2B) με πλούσια προϋπηρεσία στον κλάδο, ενώ κατέχει τίτλο MSc στο Marketing Management από το Πανεπιστήμιο του Surrey.
   
  Πριν την ανάληψη των καθηκόντων του ως Country Director, o κος Ρέλλιας είχε ήδη προσληφθεί στην Canon, από τον Σεπτέμβριο του 2020, στη θέση του Country/Area Manager B2C για την Ελλάδα, υποστηρίζοντας ήδη το στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας μεταξύ των τοπικών επιχειρησιακών μονάδων και των καναλιών διάθεσης των προϊόντων της εταιρείας, ενώ με τη νέα του ιδιότητα επεκτείνει τον κύκλο των αρμοδιοτήτων του, αναλαμβάνοντας την ευθύνη του brand της Canon στη χώρα μας και την εκπλήρωση των στρατηγικών και οικονομικών στόχων της.

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ