Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Φεβ-2021 13:28

  CNP CYPRUS: Καθαρά Κέρδη 15,4 εκατ. ευρώ συνολικά σε Κύπρο και Ελλάδα είχε το 2020

  CNP CYPRUS: Καθαρά Κέρδη 15,4 εκατ. ευρώ συνολικά σε Κύπρο και Ελλάδα είχε το 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Ο γαλλικός πολυεθνικός ασφαλιστικός κολοσσός CNP ASSURANCES, μέτοχος κατά 100% του ασφαλιστικού ομίλου στην Κύπρο, CNP CYPRUS, (με υποκατάστημα στην Ελλάδα) ανακοίνωσε τα ετήσια οικονομικά αποτελέσματά του για το 2020.

  Σύμφωνα με αυτά, ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε 27 δις ευρώ, τα καθαρά κέρδη ήταν 1,35 δισ. ευρώ και ο Δείκτης Κάλυψης Φερεγγυότητας 208%.

  Ο διευθύνων σύμβουλος της CNP ASSURANCES, Αντουάν Λισόβσκι, δήλωσε μεταξύ άλλων: "Παρά την υγειονομική κρίση του COVID-19, η CNP ASSURANCES προχώρησε το μετασχηματισμό του επιχειρηματικού της χαρτοφυλακίου, ανταποκρινόμενη στο περιβάλλον των αρνητικών επιτοκίων. Τα οικονομικά αποτελέσματα του ομίλου μας και ο Δείκτης Φερεγγυότητας αντικατοπτρίζουν ισχυρή ευρωστία, παρά τις επιπτώσεις από τη γενικότερη οικονομική επιβράδυνση." Σε τοπικό επίπεδο, ο όμιλος CNP CYPRUS, με τις Εταιρείες του CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ στην Κύπρο και CNP ΖΩΗΣ και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ (Υποκατάστημα) στην Ελλάδα, κατά το έτος 2020 κατέγραψε αύξηση στη συνολική παραγωγή της τάξης του 6%. Τα ετήσια ασφάλιστρα, για το 2020, ανέρχονται στα 182,6 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με 171,5 εκατ. ευρώ, την περασμένη χρονιά. Το επίπεδο κερδοφορίας του ομίλου, παρόλες τις αντιξοότητες, παρέμεινε υψηλό στα 15,4 εκατ. ευρώ.

  Σχολιάζοντας τα οικονομικά αποτελέσματα, ο διευθύνων σύμβουλος της CNP CYPRUS, Τάκης Φειδία, ανέφερε: "Μέσα σε ένα διεθνές περιβάλλον αβεβαιότητας, τα αποτελέσματα της CNP ASSURANCES αποτυπώνουν την αποτελεσματικότητα της επιχειρηματικής της στόχευσης, τη μεγάλη οικονομική ευρωστία και τον υψηλό δείκτη αξιοπιστίας της. Στην CNP CYPRUS, με εφόδιο την εμπιστοσύνη των δεκάδων χιλιάδων ασφαλισμένων μας, υλοποιούμε τη στρατηγική επιλογή του ψηφιακού μας μετασχηματισμού και συνεχίζουμε τη σταθερή αναπτυξιακή μας πορεία. Αποστολή μας είναι να είμαστε κάθε στιγμή, ακόμη και την πιο δύσκολη, στο πλευρό των πελατών μας και να τους προσφέρουμε τη δύναμη και τη σιγουριά που χρειάζονται".

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ