Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 19-Φεβ-2021 13:27

  Αυξημένο το ενδιαφέρον των πελατών της INTERAMERICAN για την εφαρμογή "Medi ON"

  Αυξημένο το ενδιαφέρον των πελατών της INTERAMERICAN για την εφαρμογή "Medi ON"
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η εφαρμογή "Medi ON" της INTERAMERICAN βρίσκει μεγάλη ανταπόκριση ενδιαφέροντος από τους πελάτες της, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

  Πρόκειται για app το οποίο διατίθεται, προς το παρόν, σε πελάτες με ατομικό συμβόλαιο ασφάλισης υγείας και μέσω smartphones και tablets, παρέχεται η δυνατότητα στον χρήστη - πελάτη να ελέγχει οποιαδήποτε συμπτώματα υγείας ή ενοχλήσεις που ενδέχεται να έχει (symptom checker) και να ενημερώνεται σχετικά με τις πιθανότερες αιτίες του προβλήματος. Επιπλέον ενημερώνεται για το πού πρέπει να απευθυνθεί (ιατρείο ή νοσοκομείο ή Γραμμή Υγείας 1010), ποιά είναι η καταλληλότερη ιατρική ειδικότητα, καθώς και αν το περιστατικό του θεωρείται επείγον ή όχι. Τέλος, όπου είναι δυνατόν, παρέχεται στον χρήστη και μία περιγραφή της πάθησης.

  Η διαδικασία χρήσης περιλαμβάνει απλά βήματα για τον ασφαλισμένο, ενώ διασφαλίζεται το απόρρητο των στοιχείων του.

  Όπως υπογραμμίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, με την υγειονομική κρίση σε εξέλιξη και τα συνεπακόλουθα περιοριστικά μέτρα να επανέρχονται συνεχώς, η αξία της πρόληψης με την εξ αποστάσεως εκτίμηση της κατάστασης ενός ασθενούς κρίνεται ως απολύτως αναγκαία για τη διαχείριση των συμπτωμάτων ή των ενοχλήσεων που τον απασχολούν. Σε αυτό το πλαίσιο, ο τομέας Υγείας της εταιρείας ξεκινά ένα νέο κύκλο επικοινωνίας με όλους τους πελάτες που έχουν στη διάθεσή τους το "Medi ON". Η επικοινωνία, συστηματικά σε μηνιαία βάση, έχει χαρακτήρα διαρκούς ενημέρωσης με επίκαιρη, έγκυρη αρθρογραφία, ενώ διατίθεται και ο προσωπικός κωδικός ενεργοποίησης της εφαρμογής με αναλυτικές οδηγίες.

   Ακόμη, υπενθυμίζεται από την INTERAMERICAN ότι, η εφαρμογή ελέγχου συμπτωμάτων, "Medi ON", έχει επικυρωθεί επιστημονικά, με ακρίβεια 91,3%. Όπως υπογραμμιλζεται: "νοσοκομεία και ινστιτούτα σε Ευρώπη και Αμερική συνεχίζουν σταθερά τις κλινικές μελέτες για την ακρίβεια των αξιολογήσεων, με πιο πρόσφατη σχετική συνεργασία αυτή με το Yale New Haven Health System, ένα από τα σημαντικότερα συστήματα υγείας στις ΗΠΑ, που περιλαμβάνει πέντε νοσοκομεία και συνεργάζεται με την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου του Yale. Η εφαρμογή έχει βραβευθεί για την επιστημονική ακρίβειά της στο ετήσιο συνέδριο NODE Health (Network of Digital Evidence in Health) το 2018".

  Με το "Medi ON", η INTERAMERICAN σημειώνει ότι αναδεικνύει το μέλλον της ιατρικής στο επίπεδο της πρωτοβάθμιας υγείας με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence), προηγμένη δυνατότητα που ελάχιστα apps ελέγχου συμπτωμάτων τη χρησιμοποιούν.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ