Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 25-Φεβ-2021 16:26

  INFORM (member of AUSTRIACARD HOLDINGS): Με νέα επένδυση επεκτείνει τις δραστηριότητές της

  INFORM (member of AUSTRIACARD HOLDINGS): Με νέα επένδυση επεκτείνει τις δραστηριότητές της
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει επεκτείνει η INFORM μέσω της επένδυσης που πραγματοποίησε για την εξαγορά του πλειοψηφικού ποσοστού 56,5% και παράλληλα απόκτηση του ελέγχου της Κυπριακής Cloudfin.

  Με αυτή την επένδυση η INFORM επεκτείνεται στις υπηρεσίες διαχείρισης, αυτόματης αναγνώρισης και καταχώρησης (Process Automation), όλων των τύπων παραστατικών και λοιπών εγγράφων (παραστατικά αγορών, εξόδων, συμβάσεις κλπ) με χρήση Machine Learning (ML) και διασύνδεση με ERP συστήματα. 

  Ακόμη, η INFORM θα παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης εγγράφων (Document Management), συμπεριλαμβανομένης της ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης (e-archiving), καθώς επίσης και προϊόντα αναγνώρισης εγγράφων για τις διαδικασίες Know Your Customer / Business (KYC / KYB), με έλεγχο αυθεντικότητας και εξαγωγή δεδομένων από έγγραφα ταυτοποίησης (ταυτότητες, διαβατήρια, άδειες οδήγησης), φορολογικά, εταιρικά και έγγραφα κοινής ωφέλειας.

  "Οι παραπάνω αναφερόμενες υπηρεσίες είναι απόλυτα συνδεδεμένες και συμπληρωματικές με τις υφιστάμενες δραστηριότητες του Ομίλου INFORM σε επίπεδο αυτοματοποίησης όλων των επιχειρηματικών διαδικασιών σε συνεργασία με τις λύσεις Digital Onboarding, ψηφιοποίησης και φύλαξης εγγράφων, Robotic Process Automation και Intelligent Chatbot Journeys”, αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της εταιρείας. 

   

  Σημειώνεται ότι η Cloudfin δραστηριοποιείται στις αγορές της Ελλάδας και Κύπρου τα τελευταία τρία έτη με συνεχή ανάπτυξη εργασιών και είναι αναγνωρισμένος πάροχος υπηρεσιών στον κλάδο που δραστηριοποιείται. Ανάμεσα στους βασικούς πελάτες της, ενδεικτικά αναφέρονται από τον χώρο του Auditing και Outsourcing οι PwC, Mazars και WTS, καθώς και πλήθος άλλων μεγάλων επιχειρήσεων όπως ο όμιλος PHC Franchised Restaurants Public Ltd (Pizza Hut, Burger King, KFC, TACO BELL, Wagamama etc), η Ναυτιλιακή Neptune Shipping Agencies, η HotelBrain καθώς και άλλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού τομέα. 

  Η υφιστάμενη διοικητική καθώς και η εξειδικευμένη στελεχιακή ομάδα της Cloudfin θα παραμείνουν, προκειμένου από κοινού με την ομάδα της INFORM να συνεχίσουν την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας, καθώς και την περαιτέρω ανάπτυξη σε νέες δραστηριότητες και αγορές.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ