Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Φεβ-2021 17:22

  Οι 6 μνηστήρες της ΛΑΡΚΟ και στον 2ο διαγωνισμό

  Οι 6 μνηστήρες της ΛΑΡΚΟ και στον 2ο διαγωνισμό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τα ίδια 6 σχήματα-εταιρείες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ για τη ΛΑΡΚΟ έδωσαν το παρών και στον δεύτερο διαγωνισμό που διενεργείται από τον ειδικό διαχειριστή για την ιδιωτική περιουσία (μεταλλευτικά δικαιώματα) της βιομηχανίας νικελίου. 

  Ειδικότερα, ενδιαφέρον εκδήλωσαν οι εξής (με αλφαβητικήσειρά):

  1) COMMODITY & MINING INSIGHT IRELAND LIMITED
  2) GEK TERNA S.A. - AD HOLDINGS AG
  3) MYTILINEOS S.A.
  4) SOLWAY INVESTMENT GROUP LIMITED
  5) THARISA PLC
  6) TRAFIGURA GROUP Pte Ltd.

  Η εξέλιξη επιβεβαιώνει δημοσίευμα του Capital.gr νωρίτερα, που ανέφερε ότι και στον δεύτερο διαγωνισμό αναμένεται να εμφανιστούν οι ίδιες επιχειρήσεις – σχήματα, πιστοποιώντας το ενδιαφέρον τους για τη βιομηχανία νικελίου, η οποία παρά τα οικονομικά αλλά και περιβαλλοντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, δεν παύει να δραστηριοποιείται σε μια αγορά με σημαντικές προοπτικές και ζήτηση.

  Εν τω μεταξύ, το Capital.gr ανέφερε ότι η εκδήλωση μη δεσμευτικού ενδιαφέροντος για τον διαγωνισμό της ΛΑΡΚΟ από 7 εταιρείες και έξι σχήματα προκάλεσε ικανοποίηση στις τάξεις του ΤΑΙΠΕΔ.

  Άλλωστε στο πλαίσιο της προετοιμασίας του διαγωνισμού είχαν βολιδοσκοπηθεί 9 έως 10 πιθανοί ενδιαφερόμενοι, που σημαίνει ότι υπήρξε σημαντική ανταπόκριση, η οποία καλλιεργεί θετικές προσδοκίες για την έκβαση του διαγωνισμού.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ