Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 02-Φεβ-2021 15:49

  Μετατέθηκε για τις 21 με 23 Ιουλίου η The smarter E Europe 2021

  Μετατέθηκε για τις 21 με 23 Ιουλίου η The smarter E Europe 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη μετάθεση για τις 21 με 23 Ιουλίου 2021 της The smarter E Europe 2021, της κορυφαίας πλατφόρμας για την ενεργειακή βιομηχανία στην Ευρώπη, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στο Μόναχο, ανακοίνωσε η Solar Promotion GmbH, η οποία αντιπροσωπεύεται από το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στην Ελλάδα και την Κύπρο.

  Η απόφαση ελήφθη μετά από συνεχή επικοινωνία της διοργάνωσης με τους εκθέτες, οι οποίοι συμμετείχαν σε έρευνα και εκδήλωσαν την επιθυμία τους, η έκθεση να μεταφερθεί για τα τέλη Ιουλίου, θεωρώντας ότι στο μεταξύ θα έχει προχωρήσει η διανομή των εμβολίων κατά του Covid-19 και οι μετακινήσεις θα γίνονται με μεγαλύτερη ασφάλεια και λιγότερους περιορισμούς.

  Σημειώνεται ότι, όσοι υπέβαλλαν αίτηση συμμετοχής και προχώρησαν σε κρατήσεις ή ζήτησαν ειδικές υπηρεσίες, διατηρούν τα ίδια δικαιώματα και για τη νέα ημερομηνία.

  Κάθε ενδιαφερόμενη επιχείρηση μπορεί για πληροφορίες σχετικά με τη The smarter E Europe, να απευθύνεται στο Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να ανατρέχει στην ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr και στην ιστοσελίδα της έκθεσης: https://www.thesmartere.de/en/home.
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ