Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 29-Ιαν-2021 10:13

  Tanqia Greece: Επένδυση στην Ελλάδα του ομίλου Tanqia Environment των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

  Tanqia Greece: Επένδυση στην Ελλάδα του ομίλου Tanqia Environment των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Tanqia Greece, η νέα δύναμη στην επεξεργασία λυμάτων και τη διαχείριση υδάτινων πόρων στην Ελλάδα, ξεκίνησε πρόσφατα τις εργασίες της.

  Η Εταιρεία είναι μέλος του κορυφαίου Ομίλου της Tanqia Environment των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), ο οποίος δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, εδώ και 20 χρόνια, και συμβάλλει θετικά και σταθερά στην κοινωνία και το περιβάλλον, μεγαλώνοντας την απόδοση του κύκλου του πιο πολύτιμου αγαθού: του νερού.

  Η Tanqia Greece ασχολείται με συστήματα επεξεργασίας λυμάτων, αφαλάτωση, διαχείριση υγρών και στερεών αποβλήτων, βιολογικούς καθαρισμούς, διαχείριση απορριμμάτων και διαχείριση υγειονομικών αποβλήτων.

  Η Εταιρεία προσφέρει πλήρεις υπηρεσίες για την υλοποίηση ενός συστήματος επεξεργασίας λυμάτων με τα υψηλότερα πρότυπα και το χαμηλότερο κόστος: από τη σύλληψη της ιδέας, τον σχεδιασμό του συστήματος και την εξασφάλιση της αναγκαίας χρηματοδότησης, μέχρι την κατασκευή του έργου και τη λειτουργία, συντήρηση και διαχείριση του συστήματος.

  Η Tanqia Greece είναι μια δυναμική ξένη επένδυση στην πατρίδα μας, στην οποία συμμετέχουν και ελληνικά κεφάλαια με μακρόχρονη επιτυχημένη επιχειρηματική εμπειρία.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ