Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 25-Ιαν-2021 18:54

  Intercontinental International: Ο κ. Σωτήρης Καψομέρας αναλαμβάνει διευθυντής Επενδύσεων

  Intercontinental International: Ο κ. Σωτήρης Καψομέρας αναλαμβάνει διευθυντής Επενδύσεων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Intercontinental International Α.E.E.Α.Π. ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του κυρίου Σωτήρη Καψομέρα στην θέση του Διευθυντή Επενδύσεων.

  "Ευχόμαστε στο κύριο Σωτήρη Καψομέρα ό,τι καλύτερο στα νέα του καθήκοντα και τον καλωσορίζουμε στο ανώτερο στελεχιακό δυναμικό της Εταιρείας.

  Ο κ. Καψομέρας είναι ένα έμπειρο στέλεχος με πάνω από 15 έτη εμπειρίας στον κλάδο του real estate με εξειδίκευση σε θέματα αποτιμήσεως επενδυτικών ακινήτων καθώς και στην εκπόνηση χρηματοοικονομικών αναλύσεων, επιχειρηματικών σχεδίων, μελετών βιωσιμότητας και ανάπτυξης ακινήτων σε Ελλάδα και Κύπρο.

  Μέχρι τον Δεκέμβριο 2020 εργάστηκε στην Κύπρο ως Senior Real Estate Fund Manager στην Delfi Partners, ενώ προηγουμένως εργάστηκε για πάνω από δώδεκα χρόνια στην LAMDA Development SA ως Investment Manager και προγενέστερα ως Treasury Manager.

  Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως Administration Supervisor στην εταιρεία The MART Cash&Carry. Έχει πρόσφατα πιστοποιηθεί στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου, ενώ είναι κάτοχος του Advanced CySEC Financial Services Certificate. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) από το UNC-Kenan Flagler Business School και απόφοιτος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς", καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ