Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 15-Ιαν-2021 15:30

  Pasal: ΕΓΣ στις 5 Φεβρουαρίου για αλλαγή της επωνυμίας

  Pasal
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της PASAL θα πραγματοποιηθεί στις 5 Φεβρουαρίου, ημέρα Παρασκευή, με αντικείμενο την αλλαγή της επωνυμίας της εταιρείας και τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.

  Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση, με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία "PASAL ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ" και τον διακριτικό τίτλο "PASAL DEVELOPMENT SA" και Αρ.ΓΕ.ΜΗ 861301000 (εφεξής η "Εταιρία"), που ελήφθη στις 14 Iανουαρίου 2021, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου και του Καταστατικού της Εταιρίας, καλούνται οι κ.κ. Μέτοχοι της Εταιρίας σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, που θα συνέλθει την 5ην Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 πμ, και θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, είτε μέσω επιστολικής ψήφου λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID‐19, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των κατωτέρω θεμάτων ημερησίας διάταξης: 

  Αλλαγή της επωνυμίας της Εταιρίας και τροποποίηση του άρθρου 1 του Καταστατικού της Εταιρίας.

  Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης κατά το νόμο και το Καταστατικό απαρτίας κατά την ως άνω Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 5ης Φεβρουαρίου 2021 καλούνται οι κ.κ. μέτοχοι σε επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 12ην Φεβρουαρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11:00 πμ, η οποία επίσης θα πραγματοποιηθεί από απόσταση, είτε σε πραγματικό χρόνο μέσω τηλεδιάσκεψης και χωρίς τη φυσική παρουσία του εκάστοτε μετόχου στον τόπο διεξαγωγής της, είτε μέσω επιστολικής ψήφου λόγω της έκτακτης κατάστασης και στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης για την αποφυγή της εξάπλωσης του κορονοϊού COVID‐19. Σημειώνεται ότι δε θα δημοσιευθεί νεότερη πρόσκληση σύμφωνα με το άρθρο 130 παρ. 2 του ν. 4548/2018, όπως ισχύει.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ