Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 22-Δεκ-2020 13:40

  Συγχώνευση των εταιρειών Pepsico ΗΒΗ και Tasty Foοds

  Συγχώνευση των εταιρειών Pepsico ΗΒΗ και Tasty Foοds
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Τη συγχώνευση των εταιριών Pepsico HBH Μ. ΕΠΕ και Tasty Foοds ΑΒΓΕ ανακοίνωσε ο Όμιλος PepsiCo. Οι δυο εταιρείες από την 31.12.2020, θα έχουν ενιαία εταιρική υπόσταση υπό την επωνυμία PEPSICO HELLAS Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ.

  Σημειώνεται ότι η PepsiCo στην Ελλάδα δραστηριοποιούνταν μέχρι τώρα μέσω δύο εταιρειών, την Pepsico HBH Μ. ΕΠΕ και την Tasty Foοds. Η απόφαση της συγχώνευσης έρχεται να υλοποιήσει από την 31.12.2020 αυτό που ισχύει ήδη, ότι δηλαδή πρόκειται για έναν ενιαίο οργανισμό.

  Η υλοποίηση της συγχώνευσης πραγματοποιείται μέσω της απορροφήσεως της Pepsico HBH Μ. ΕΠΕ από την Tasty Foοds και την μετονομασία της τελευταίας σε PEPSICO HELLAS Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ.

  Η PepsiCo είναι ένας διεθνής Όμιλος εταιρειών με ηγετική θέση στον τομέα των τροφίμων και ποτών, η οποία πρωτοστατεί στις διεθνείς διατροφικές τάσεις. Στη χώρα μας προσφέρει μία ευρεία γκάμα τροφίμων και ποτών (ενδεικτικά Lays, Pepsi, Lipton Ice Tea, Ruffles, Doritos, Cheetos, Quaker, Ήβη, Tasty, Seven up).

  Η PEPSICO HELLAS Μονοπρόσωπη ΑΒΕΕ απασχολεί 755 εργαζομένους και εδρεύει στον Αγ. Στέφανο Αττικής, όπου διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής και διανομής.

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ