Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 21-Δεκ-2020 13:53

  Intracom Telecom: Ολοκλήρωση 37 Φωτοβολταϊκών Έργων Συνολικής Ισχύος 21 MW

  Intracom Telecom: Ολοκλήρωση 37 Φωτοβολταϊκών Έργων Συνολικής Ισχύος 21 MW
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  H Intracom Telecom, διεθνής πάροχος τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και λύσεων, μέσω της Ether, μέλος του Ομίλου με υψηλή εξειδίκευση στη Μελέτη - Προμήθεια - Κατασκευή (EPC) φωτοβολταϊκών πάρκων, ολοκλήρωσε με επιτυχία την κατασκευή 37 φωτοβολταϊκών έργων στην Ελλάδα. 

  Παρά τις δύσκολες συνθήκες που διαμορφώθηκαν εξαιτίας της πανδημίας καθώς και την έλλειψη βασικού εξοπλισμού στην αγορά των φωτοβολταϊκών κατά την περίοδο Σεπτεμβρίου-Νοεμβρίου, η εταιρεία κατάφερε να υλοποιήσει επιτυχώς τα παρακάτω έργα: 

  20 έργα των 500KW, συνολικής ισχύος 10ΜW, στην Αττική
  14 έργα, συνολικής ισχύος 9,5ΜW, στην Αιτωλοακαρνανία
  3 έργα των 500KW, συνολικής ισχύος 1,5ΜW, στη Λάρισα

  Η καλή οργάνωση και η ευελιξία που επέδειξε η Ether, με την υποστήριξη της Intracom Telecom, συντέλεσαν στην άμεση αντιμετώπιση των θεμάτων που προέκυψαν κατά την εκτέλεση των εργασιών και κατ’ επέκταση στην άριστη κατασκευή και θέση σε λειτουργία των ανωτέρω έργων.

  Ο κ. Αναστάσιος Δημόπουλος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Intracom Telecom και Διευθύνων Σύμβουλος της Ether, σχολίασε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που χάρη στην έμπειρη μελετητική ομάδα του Ομίλου, το ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια και τις στενές συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες παροχής εξοπλισμού, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τόσα πολλά έργα, να αντιμετωπίσουμε επιτυχώς δυσκολίες και να διασφαλίσουμε ότι τα έργα - όπως πάντα - εκτελούνται με ακρίβεια, υψηλή ποιότητα, ταχύτητα και εντός προϋπολογισμού. Ευχαριστούμε τους πελάτες μας για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να παρέχουμε το ίδιο υψηλό επίπεδο υπηρεσιών".

  Η Intracom Telecom ασχολείται με τη Διαχείριση Ενέργειας από τα μέσα της δεκαετίας του 1980, αναπτύσσοντας και κατασκευάζοντας δέκτες ακουστικής συχνότητας, ηλεκτρονικούς μετρητές ενέργειας, εξοπλισμό ελέγχου και διαχείρισης ενέργειας καθώς και σχετικές εφαρμογές λογισμικού. Διαθέτοντας εκτεταμένη εμπειρία σε υλοποιήσεις έξυπνων μετρητών και τεχνογνωσία στις τεχνολογίες τηλεπικοινωνιών και πληροφορικής, και έχοντας ενώσει τις δυνάμεις της με την Ether, σχεδιάζει, εγκαθιστά και θέτει σε λειτουργία ενεργειακά συστήματα προκειμένου να παρέχει ένα πλήρες χαρτοφυλάκιο λύσεων "Έξυπνου Δικτύου και Διαχείρισης Ενέργειας".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ