Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 14-Δεκ-2020 10:06

  Ν. Λεβεντέρης: Δεν σημειώθηκαν σημαντικές μεταβολές στη δανειακή της θέση το 2020

  Ν. Λεβεντέρης: Δεν σημειώθηκαν σημαντικές μεταβολές στη δανειακή της θέση το 2020
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κατά το γ΄ τρίμηνο του 2020  δεν υπήρξαν σημαντικές μεταβολές στη δανειακή θέση ή/και κεφαλαιακή διάρθρωση καθώς και στα λοιπά μεγέθη της κατάστασης Χρηματοοικονομικής θέσης της Ν. Λεβεντέρης όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της. 

  Σχετικά με τις προοπτικές για το τέλος του 2020 η εταιρεία γνωστοποιεί πως με βάση τα Οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας κατά το εννεάμηνο του 2020 που εμφανίζονται βελτιωμένα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας στο τέλος του 2020.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

  Σε συνέχεια της από 18/11/2020 επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς σχετικά με τις γνωστοποιήσεις για την πανδημία COVID 19 και την επίδραση της στα οικονομικά μεγέθη της Εταιρείας, σας γνωρίζουμε τα παρακάτω :

  Σημαντικές μεταβολές στη δανειακή θέση ή/και κεφαλαιακή διάρθρωση καθώς και λοιπά μεγέθη της κατάστασης Χρηματοοικονομικής θέσης της εταιρείας, οποίες έλαβαν χώρα και το γ΄ τρίμηνο της χρήσης 2020

  Κατά το γ΄ τρίμηνο του 2020  δεν υπήρξαν σημαντικές μεταβολές στη δανειακή θέση ή/και κεφαλαιακή διάρθρωση καθώς και στα λοιπά μεγέθη της κατάστασης Χρηματοοικονομικής θέσης της εταιρείας.

  Προοπτικές για το τέλος του 2020

  Με βάση τα Οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας κατά το εννεάμηνο του 2020 που εμφανίζονται βελτιωμένα σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019, εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξουν σημαντικές μεταβολές στα οικονομικά μεγέθη της εταιρείας στο τέλος του 2020.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ