Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 09-Δεκ-2020 10:20

  O Ευθύμης Κριμιζής εντάσσεται στο partnership της KPMG

  O Ευθύμης Κριμιζής εντάσσεται στο partnership της KPMG
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η KPMG στην Ελλάδα ενισχύει τις Συμβουλευτικές της υπηρεσίες ενδυναμώνοντας την ομάδα με έναν νέο partner, τον Ευθύμη Κριμιζή (Μάκη), ο οποίος ηγείται των εταιρειών του χρηματοπιστωτικού κλάδου. 

  Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει περισσότερα από 12 χρόνια εμπειρίας στον χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών και έχει υποστηρίξει έναν μεγάλο αριθμό χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων τόσο για τη βελτίωση της απόδοσής τους, όσο και στη διαχείριση των κινδύνων. Η εμπειρία του περιλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση επιχειρηματικών και επιχειρησιακών πρωτοβουλιών μετασχηματισμού, καθώς και την ενίσχυση του πλαισίου διαχείρισης κινδύνων.

  Επίσης, ο Ευθύμης Κριμιζής έχει τεχνογνωσία στο σχεδιασμό και στην υλοποίηση λειτουργικών μοντέλων, στην ανάπτυξη και στην περαιτέρω ενίσχυση του πλαισίου διαχείρισης των μη εξυπηρετούμενων δανείων (NPL) και στην αποτελεσματική εφαρμογή νέων εποπτικών απαιτήσεων διαχείρισης κινδύνων.

  Ο Νικόλαος Βουνισέας, Senior Partner της KPMG καλωσόρισε το νέο στέλεχος στην εταιρεία και ανάφερε "Η ένταξη του Ευθύμη Κριμιζή στην οικογένεια της KPMG ως partner σηματοδοτεί την περαιτέρω ανάπτυξη των Συμβουλευτικών μας υπηρεσιών με έμφαση στις εταιρείες του χρηματοπιστωτικού κλάδου. Η στρατηγική ανάπτυξη των συμβουλευτικών υπηρεσιών αποτελεί προτεραιότητά μας και με την εμπειρία και τις γνώσεις του είμαι πεπεισμένος πως θα πετύχουμε το στόχο μας. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Συμβούλων εμπλουτίζουμε τις υπηρεσίες μας και με παρονομαστή την ποιότητα και τη συνέπεια που μας χαρακτηρίζουν, παραμένουμε προσηλωμένοι στην υπεραξία που δίνουμε στους πελάτες μας. Εκ μέρους της διοίκησης εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του".
   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ