Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 04-Δεκ-2020 18:33

  Πιστώσεις 3 εκατ. ευρώ στη μικρή λιανική από την Imperial Tobacco Hellas

  Πιστώσεις 3 εκατ. ευρώ στη μικρή λιανική από την Imperial Tobacco Hellas
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Πρόγραμμα Πιστώσεων ύψους 3 εκατ. ευρώ, το οποίο καλύπτει αγορές που θα πραγματοποιήσουν τον Δεκέμβριο και τους επόμενους μήνες προσφέρει η Imperial Tobacco Hellas στη μικρή λιανική, αποδεικνύοντας -όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση- έμπρακτα τη στήριξή της σε αυτή τη συνεχιζόμενη δύσκολη συγκυρία. 

  Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται πως με αυτήν την ουσιαστική πρωτοβουλία, η Εταιρεία ενισχύει άμεσα τη ρευστότητα των μικρών επιχειρήσεων της Λιανικής στην Ελλάδα, αναγνωρίζοντας το σημαντικό ρόλο τους και την ανάγκη που έχουν για ενεργή υποστήριξη, ιδιαίτερα στις τρέχουσες αντίξοες συνθήκες.  

  Το πρόγραμμα Πιστώσεων εντάσσεται στο ευρύτερο και διαρκές πλάνο υποστήριξης της Imperial Tobacco Hellas, που απευθύνεται στη Μικρή Λιανική και περιλαμβάνει σημαντικές επιβραβεύσεις για την επίτευξη μιας σειράς εμπορικών στόχων στο πλαίσιο του βραβευμένου εμπορικού προγράμματος της "Προτείνεις - Κερδίζεις".

  Οι Πιστώσεις αυτές, καθώς και τα υπόλοιπα κίνητρα που παρέχονται, αφορούν όλες τις κύριες μάρκες της Εταιρείας στην Ελλάδα, όπως τα τσιγάρα Davidoff, JPS, Slim Line, τους Καπνούς Golden Virginia και Drum, τα Χαρτάκια & Φιλτράκια Rizla και τα νέα Ηλεκτρονικά Τσιγάρα myblu. 

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ