Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 02-Δεκ-2020 21:35

  Το επόμενο μεγάλο επενδυτικό βήμα της Pfizer στην Ελλάδα: Και δεύτερο hub στη Θεσσαλονίκη

  αλβέρτος-μπουρλάς
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Σε επέκταση της παρουσίας στην Ελλάδα προχωρά ο αμερικανικός φαρμακευτικός κολοσσός Pfizer. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Pfizer, Albert Bourla, μιλώντας στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, ανακοίνωσε τη δημιουργία και δεύτερου hub, ξανά στη συμπρωτεύουσα.

  Το νέο hub θα αφορά στην παραγωγή υπηρεσιών για εσωτερική χρήση της φαρμακευτικής, όπως οικονομικές υπηρεσίες, ανθρώπινου δυναμικού, call centers. Σε πρώτη φάση προβέπεται να δημιουργήσει 350 νέες θέσεις εργασίας. 

  Σημειώνεται πως το 2019 η φαρμακευτική ανακοίνωσε τη δημιουργία digital hub στη Θεσσαλονίκη, το οποίο είναι ένα από τα συνολικά έξι κέντρα ψηφιακής τεχνολογίας, τεχνητής νοημοσύνης και ανάλυσης μεγάλου όγκου δεδομένων που προγραμματίζει η φαρμακευτική παγκοσμίως. Το κέντρο στη συμπρωτεύουσα θα είναι από τα πρώτα που τίθενται σε επιχειρησιακή ετοιμότητα, την επόμενη χρονιά.Το κέντρο επί του παρόντος λειτουργεί σε μεταβατικό χώρο και πιο συγκεκριμένα στον πολυχώρο "Phoenix Center". Το τελικό κτίριο θα είναι έκτασης 3 χιλιάδων τ.μ.

  Βίκυ Κουρλιμπίνη

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ