Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 26-Νοε-2020 14:43

  H Howden εξαγόρασε την Safeonline

  H Howden εξαγόρασε την Safeonline
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Tον εξειδικευμένο broker στις ασφαλίσεις κυβερνοχώρου και τεχνολογίας Safeonline, με έδρα το Λονδίνο, εξαγόρασε πρόσφατα ο όμιλος Howden Broking Group (Howden).

  Με την κίνηση αυτή, όπως αναφέρει σχετική σημερινή ανακοίνωση, η Howden Μεσίτες Ασφαλίσεων και Αντασφαλίσεων, επικυρώνει τον προσανατολισμό και τη δέσμευσή της για παροχή κορυφαίων υπηρεσιών ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στον πολύ ευαίσθητο και ραδγαία αναπτυσσόμενο κλάδο της ασφάλισης κατά κινδύνων του κυβερνοχώρου.

  Η εξαγορά της Safeonline εμπλουτίζει τις εργασίες του ομίλου με μία πλατφόρμα καλύψεων Cyber & Tech που απευθύνονται σε ιδιώτες, ενώ διευρύνεται και η διείσδυσή του σε επίπεδο επιχειρηματικών κινδύνων, του ίδιου κλάδου, στις ΗΠΑ.

  Περαιτέρω, η απόφαση αυτή ενισχύει το δυναμικό της Howden με μια αποτελεσματική ομάδα εξειδικευμένων brokers και τεχνικών, που αποτελούν προστιθέμενη αξία στην ήδη δυναμική παρουσία της στον συγκεκριμένο κλάδο.

  "Η ασφάλιση κατά κινδύνων του κυβερνοχώρου, αποτελεί πλέον μια καθημερινή αναγκαιότητα", τονίζει ο Σπύρος Λαθούρης, Cyber Risks & IT Security Expert της Howden Matrix. "Πρόκειται για μία πολυδιάστατη κάλυψη, η οποία για όλους εμάς στον όμιλο Howden αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στις προτάσεις μας για την ολιστική κάλυψη των ελληνικών επιχειρήσεων και οργανισμών. Ειδικά αυτήν την περίοδο γίνεται ακόμη πιο ουσιστικής σημασίας, αφού η γενικευμένη αποκρυσμένη εργασία και εκπαίδευση, αφήνει ανοιχτές τις πόρτες και τα παράθυρα στους hackers και ευάλωτα στο κυβερνο- έγκλημα ακόμη και τα πιο εξελιγμένα firewalls".

  ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων