Συνεχης ενημερωση

  Τετάρτη, 18-Νοε-2020 18:12

  Κλειστό έως τις 26 Νοεμβρίου το e-shop της Jumbo

  Κλειστό έως τις 26 Νοεμβρίου το e-shop της Jumbo
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Της Αλεξάνδρας Γκίτση 

  Κλειστό έως τις 26 Νοεμβρίου θα παραμείνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της Jumbo λόγω αυξημένης κίνησης. Όπως αναφέρει στον διαδικτυακό της τόπο η εισηγμένη στο ΧΑ αλυσίδα το e-κατάστημα της αλύσιδας θα παραμείνει κλειστό έως τις 26/11, ώστε να εξυπηρετήσει απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. 

  Παραδοσιακά για το λιανεμπόριο ο Νοέμβριος και ο Δεκέμβριος είναι οι πιο σημαντικοί μήνες του έτους καθώς περιλαμβάνουν τις πωλήσεις της περιόδου των Χριστουγέννων.

  Η αλυσίδα τον Οκτώβριο πέτυχε αύξηση των πωλήσεων της κατά 12,7% σε σχέση με τον Οκτώβριο του 2019 καθώς τα καταστήματα του Ομίλου παρέμειναν ανοιχτά σε Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Ρουμανία. H βελτίωση στον κύκλο εργασιών του Οκτωβρίου, διόρθωσε ακόμη περισσότερο την γενικότερη απογοητευτική εικόνα του 2020 με αποτέλεσμα, οι πωλήσεις για τον Όμιλο κατά το σύνολο των πρώτων 10 μηνών να εμφανίζονται πλέον μειωμένες κατά 7% σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό χρονικό διάστημα. Στο εννεάμηνο 2020, οι πωλήσεις του Ομίλου εμφανίζονταν μειωμένες κατά 9,3% σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ