Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 10-Νοε-2020 18:50

  Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 επεκτείνει τη διάρκεια διαδικτυακού διαγωνισμού η Halcor

  Έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021 επεκτείνει τη διάρκεια διαδικτυακού διαγωνισμού η Halcor
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Η Halcor, τομέας σωλήνων χαλκού της EΛΒΑΛΧΑΛΚΟΡ AE, συνεχίζει το μεγάλο πανελλήνιο διαδικτυακό διαγωνισμό με τίτλο "Εγκαταστάτης της Χρονιάς" και επεκτείνει τη διάρκεια του μέχρι 31/12/2021.

  Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο διαγωνισμός πραγματοποιείται στον ιστότοπο www.egatastatisxronias.gr και παροτρύνει τους εγκαταστάτες (υδραυλικούς, θερμοϋδραυλικούς και ψυκτικούς) να καταθέσουν το έργο τους με εγκατάσταση που πραγματοποίησαν ή θα ολοκληρώσουν στο διάστημα που διενεργείται ο διαγωνισμός και να διεκδικήσουν μεγάλα δώρα.

  Η κριτική επιτροπή, θα αξιολογήσει τα έργα σύμφωνα με τα κριτήρια που έχουν αναρτηθεί στο microsite, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού Ε.Ι.Α.Χ., Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλλάδας Ο.Β.Υ.Ε., Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε., Ομοσπονδίας Ψυκτικών Ελλάδας Ο.Ψ.Ε., και του Ποιοτικού Ελέγχου ΧΑΛΚΟΡ.

  Οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο CITROEN BERLINGO VAN με εξοπλισμό επαγγελματικών ραφιών και τρία βραβεία με δώρο Τεχνολογίας, το iPhone XS, 64GB. Το βραβείο καινοτόμας μελέτης θα κερδίσει ένα Laptop Lenovo με ενσωματωμένο πρόγραμμα σχεδιασμού εγκαταστάσεων.

  Οι εγκαταστάτες έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος και να καταθέσουν το έργο τους έως και τις 31/12/2021.

  Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ