Συνεχης ενημερωση

  Κυριακή, 08-Νοε-2020 17:44

  Emirates: Αισιοδοξία για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό

  Emirates: Αισιοδοξία για την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το 100% των προορισμών του δικτύου της από και προς την Ελλάδα θα εξυπηρετεί η Emirates με ορίζοντα το καλοκαίρι του 2021, όπως ανέφερε, σε πρόσφατη συνάντηση με δημοσιογράφους, ο διευθυντής της Emirates για την Ελλάδα και την Αλβανία, Khalid Al Zarooni.

  Όπως ανέφερε, "στόχος μας, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολες είναι οι συνθήκες, είναι να συνεχίσουμε να παρέχουμε στον ελληνικό λαό τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες.

  Η πρόθεση της Emirates για την Ελλάδα είναι να διατηρήσει τις δυνατότητές της στην ελληνική αγορά, ώστε να συνδεθεί με ακόμη περισσότερους προορισμούς στο δίκτυό της από το Ντουμπάι και όχι μόνο, αλλά και στην Ασία, την Αυστραλία, την Άπω Ανατολή και την Αφρική".

  "Μέχρι τώρα οι πελάτες στην Ελλάδα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν με την Emirates μέσω του κόμβου μας σε 99 προορισμούς σε όλο τον κόσμο και είμαστε πεπεισμένοι να πούμε ότι η εταιρεία στοχεύει να εξυπηρετήσει το 100 τοις εκατό των προορισμών του δικτύου της έως το καλοκαίρι του 2021" πρόσθεσε ο Zarooni.

  Εκτίμηση πως η πανδημία ήταν πολύ δύσκολη για πολλές βιομηχανίες, ιδίως για την αεροπορική. "Θα χρειαστεί χρόνος για να ανακάμψει ο κλάδος των αερομεταφορών σε επίπεδα προ πανδημίας, αλλά στην Emirates είμαστε αισιόδοξοι και βλέπουμε ήδη μια θετική εξέλιξη στην κινητικότητα του δικτύου μας" τόνισε.

  Σε επιχειρησιακό επίπεδο, η Emirates αποκαθιστά σταδιακά τη συνδεσιμότητα του δικτύου της "μέσα από διεξοδική έρευνα, προκειμένου να διασφαλίσει ότι οι πελάτες και το πλήρωμά της είναι ασφαλείς".

  Η Emirates έχει επιστρέψει 1,4 δισ. δολάρια στους πελάτες της, έπειτα από ακυρώσεις που προκλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19. Περισσότερα από 1,4 εκατομμύρια αιτήματα επιστροφής χρημάτων έχουν ικανοποιηθεί από τον Μάρτιο, αντιπροσωπεύοντας το 90% των συνολικών αιτημάτων που κλήθηκε η Emirates να διαχειριστεί.

  Η Emirates εξυπηρετεί επί του παρόντος περισσότερους από 99 προορισμούς με συνδέσεις μέσω του κόμβου του Ντουμπάι που αποτελεί τον κύριο αεροπορικό κόμβο για τη Μέση Ανατολή.

  Η Emirates SkyCargo

  Με στόχο η Emirates SkyCargo, που δραστηριοποιείται στην μεταφορά εμπορευμάτων, να βρίσκεται σε ετοιμότητα για τη διανομή του εμβολίου Covid-19- εφόσον και όταν αυτό καταστεί διαθέσιμο- έχει δημιουργήσει τον πρώτο αποκλειστικό κόμβο μεταφοράς φορτίων για το εμβόλιο, στο Ντουμπάι. Προς την κατεύθυνση αυτή, ο αερομεταφορέας θα ανοίξει εκ νέου την Emirates SkyCentral DWC στο Ντουμπάι, προκειμένου να χρησιμεύσει ως ειδικός κόμβος για την αποθήκευση και τη διανομή του εμβολίου.

  Η Emirates SkyCargo στο Ντουμπάι, θα είναι η μεγαλύτερη στο κόσμο εξειδικευμένη εγκατάσταση για εμβόλια COVID-19. Ο κόμβος θα επιτρέψει στον αερομεταφορέα αεροπορικού φορτίου να μεταφέρει εμβόλια από διάφορα μέρη παραγωγής παγκοσμίως, να αποθηκεύει και να προετοιμάζει αποστολές, τόσο για περιφερειακή όσο και για παγκόσμια διανομή.

  Η Emirates SkyCentral DWC διαθέτει πάνω από 4.000 τετραγωνικά μέτρα πιστοποιημένου χώρου ελεγχόμενης θερμοκρασίας αποθήκευσης φαρμακευτικών προϊόντων, επιτρέποντας την αποθήκευση και τη διανομή εμβολίων COVID-19 μεγάλων ποσοτήτων. Συνολικά, εκτιμάται ότι η εγκατάσταση μπορεί να περιέχει περίπου 10 εκατομμύρια φιαλίδια εμβολίου, σε εύρος θερμοκρασιών 2-8 βαθμούς Κελσίου, οποιαδήποτε χρονική στιγμή.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ