Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 05-Νοε-2020 20:43

  Paperpack: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 3 εκατ. ευρώ

  Paperpack: Έκδοση κοινού ομολογιακού δανείου 3 εκατ. ευρώ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την Έκδοση Κοινού Ομολογιακού Δανείου ύψους 3.000.000 ευρώ, με διάρκεια 5 έτη, και μέγιστο επιτόκιο euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου 2,40% αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της Paperpack.

  Παράλληλα  ενέκρινε το Σχέδιο Σύμβασης Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου και του Προγράμματος (Όροι) και των Παραρτημάτων αυτής κατ' ελάχιστον ως εξής:

  α) Το είδος του Δανείου θα είναι Κοινό Ομολογιακό Δάνειο.

  β) Το ποσό του Δανείου θα είναι τρία εκατομμύρια χιλιάδες (3.000.000) Ευρώ.

  γ) Η διάρκεια του δανείου θα είναι για πέντε (5) έτη από την έκδοσή του.

  β) Το μέγιστο επιτόκιο του δανείου θα ορισθεί σε  Euribor 3 μηνών πλέον περιθωρίου έως 2,40% Ετησίως. 

  δ) Η αποπληρωμή θα γίνει σε 20 τριμηνιαίες δόσεις, τα ποσά των οποίων, καθώς και το ποσό που θα καταβληθεί με την τελευταία δόση στην λήξη του δανείου, θα καθοριστούν από το Δ.Σ. της εταιρείας.

  ε) Θα παρασχεθούν εξασφαλίσεις υπέρ του Εκπροσώπου για λογαριασμό των Ομολογιούχων Δανειστών, συνιστάμενες σε:

   (i) σύσταση ενεχύρου επί μηχανημάτων, συνολικής αξίας Ευρώ 927.000,00 καθ' όλη τη διάρκεια του δανείου, (ii) σύσταση κυμαινόμενης ασφάλειας επί αποθεμάτων της εταιρείας συνολικής αξίας ίσης με Ευρώ 1.000.000,00 καθ' όλη τη διάρκεια του δανείου καθώς και σε (iii) εκχώρηση λόγω ενεχύρου των απαιτήσεων της εταιρείας από τα ασφαλιστήρια συμβόλαια των ανωτέρω μηχανημάτων μέχρι την αξία του Ενεχύρου Ευρώ 927.000,00 και αποθεμάτων μέχρι συνολικής αξίας του ενεχύρου Ευρώ 1.000.000,00. Το προϊόν του Ομολογιακού Δανείου θα χρησιμοποιηθεί από την εταιρεία  για την αναχρηματοδότηση υφιστάμενου τραπεζικού δανεισμού της εταιρείας και την κάλυψη γενικών επιχειρηματικών σκοπών.

  Περαιτέρω το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε  να  παρασχεθούν  και δια της απόφασής του παρασχέθηκαν οι σχετικές εξουσιοδοτήσεις για την υπογραφή της Σύμβασης Κάλυψης Κοινού Ομολογιακού Δανείου και του Προγράμματος (Όροι) και των Παραρτημάτων αυτής, καθώς και των εξασφαλιστικών Συμβάσεων αυτής.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων