Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 05-Νοε-2020 11:07

  Optima bank: Υπηρεσίες εκκαθάρισης στα μέλη του Χρηματιστηρίου Ενέργειας και σε πελάτες για συναλλαγές στην αγορά παραγώγων

  Optima bank: Υπηρεσίες εκκαθάρισης στα μέλη του Χρηματιστηρίου Ενέργειας και σε πελάτες για συναλλαγές στην αγορά παραγώγων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Με τις επερχόμενες αλλαγές στην οργάνωση και λειτουργία της αγοράς ενέργειας,  οι συναλλαγές μεταξύ των Παραγωγών Ενέργειας, Εμπόρων και Παρόχων θα πραγματοποιούνται μέσω του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας με αποτέλεσμα τον εξορθολογισμό της αγοράς και των τιμών.

  Στο πλαίσιο αυτό η Optima bank, ήδη μέλος στην Αγορά Παραγώγων του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας,  απέκτησε και την ιδιότητα του Γενικού Εκκαθαριστικού Μέλους του.

  Όπως δήλωσε ο κ. Αντώνης Μούζας, Επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Brokerage, ‘’Η Optima bank επεκτείνει την ήδη σημαντική παρουσία της στον χώρο των χρηματιστηριακών υπηρεσιών. Είμαστε έτοιμοι να παρέχουμε υπηρεσίες εκκαθάρισης στα  μέλη του Ελληνικού Χρηματιστηρίου Ενέργειας και σε πελάτες που ενδιαφέρονται να διενεργήσουν συναλλαγές τόσο στην Ελληνική όσο και στην Ευρωπαϊκή αγορά παραγώγων."

   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ