Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Οκτ-2020 16:14

  Υπό κατασκευή κτήριο γραφείων αγόρασε η Generali στην Λ. Συγγρού

  Υπό κατασκευή κτήριο γραφείων αγόρασε η Generali στην Λ. Συγγρού
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Κτήριο ανωδομής 8.000 τ.μ. απέκτησε η Generali, έναντι τιμήματος άνω των 25 εκατ. ευρώ, στη συμβολή της λεωφόρου Συγγρού και της οδού Λαγουμιτζή όπου και θα μεταφερθεί η έδρα της ασφαλιστικής εταιρείας. Πρόκειται για σύγχρονο βιοκλιματικό συγκρότημα γραφείων υψηλών προδιαγραφών, σύμφωνα με τους κανόνες πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης του προγράμματος Leadership in Energy and Environmental Design (LEED), σε βαθμίδα Gold, που αναπτύσσουν η Dimand από κοινού με την Prodea Investments και αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2021 αρχές του 2022.

  Στο κτήριο εφαρμόζονται ενεργειακά αποδοτικές τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών και συστημάτων αυτοματισμού και εγκατάστασης ελέγχου απόδοσης των εγκαταστάσεων. Τα συστήματα που έχουν επιλεγεί είναι της πιο σύγχρονης τεχνολογίας και καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις της ελληνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Επίσης, έχουν προβλεφθεί μεγάλοι ανοιχτοί χώροι πρασίνου με εντατική φύτευση και ανάπτυξη υψηλής βλάστησης, που συμβάλλει στη δημιουργία ενός ευνοϊκού μικροκλίματος στη γύρω περιοχή, στην αναβάθμιση του αστικού περιβάλλοντος και μειώνει το φαινόμενο της αστικής θερμικής νησίδας.

  Σημειώνεται ότι η Cushman & Wakefield Proprius εκπροσώπησαν την Generali στη διαδικασία απόκτηση των νέων γραφείων τους.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

  Δειτε τα πρωτοσελιδα ολων των εφημεριδων