Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 29-Οκτ-2020 15:31

  Ε. Παΐρης: Έγκριση ΓΣ για τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου

  Ε. Παΐρης: Έγκριση ΓΣ για τροποποίηση όρων ομολογιακού δανείου
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την τροποποίηση όρων του από 08.04.2020 Προγράμματος Εμπραγμάτως Εξασφαλισμένου Κοινού Ομολογιακού Δανείου, ενέκρινε η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της εταιρείας Ε. Παΐρης, που πραγματοποιήθηκε στις 29,10,2020

  Η τροποποίηση όρων αφορά τις εμπράγματες ασφάλειες προς τις ομολογιούχους τράπεζες και συγκεκριμένα στις προσημειώσεις υποθήκης επί ακινήτων κυριότητας της εταιρείας και του πλασματικού ενεχύρου επί εγκατεστημένου σε αυτά μηχανολογικού εξοπλισμού.

  Επίσης, η ΓΣ αποφάσισε την παροχή προς το Διοικητικό Συμβούλιο εξουσιοδότησης για την τελική διαμόρφωση και οριστικοποίηση του ακριβούς περιεχομένου της τροποποίησης των εν λόγω όρων και την υπογραφή της τροποποιητικής πράξης του Προγράμματος με τις συμβαλλόμενες ομολογιούχους τράπεζες.

  Ακόμη, αποφασίστηκε η παροχή ευρείας εξουσιοδότησης προς το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας να τροποποιεί, εφεξής, αυτό, ως αρμόδιο εταιρικό όργανο, κατά την απόλυτη κρίση του και προς το εταιρικό συμφέρον της εταιρείας τους όρους του Προγράμματος.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ