Συνεχης ενημερωση

  Παρασκευή, 23-Οκτ-2020 11:53

  Πυλώνας ανάπτυξης για την Acmon Systems η επένδυση στην Υαλουργία

  Πυλώνας ανάπτυξης για την Acmon Systems η επένδυση στην Υαλουργία
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Επένδυση στρατηγικής σημασίας για την Acmon Systems αναδεικνύεται η ενασχόληση του ομίλου με τον κλάδο της Υαλουργίας που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια.

  Το νέο τμήμα της εταιρίας έχοντας ολοκληρωμένη κάθετη δομή -Σχεδιασμό, Engineering, Sales, Service- είναι στελεχωμένο από ανθρώπους με εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία στο συγκεκριμένο πεδίο.

  Ξεκινώντας από αναθέσεις στα Βαλκάνια και κατόπιν στην Αν. Ευρώπη απέφερε σήμερα σημαντικούς καρπούς όπως το έργο για την  πολυεθνική εταιρία Ο-Ι ‘Owens-Illinois  Αμερικανικών συμφερόντων στο Gironcourt-sur-Vraine της Γαλλίας το οποίο αφορά στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό υφιστάμενου Αναμικτηρίου. Το έργο συνολικού ύψους 60 εκατ. ευρώ  αποτελεί τη μεγαλύτερη επένδυση της Ο-Ι στην Ευρώπη τα τελευταία 20 χρόνια και με την ολοκλήρωσή του στα τέλη του τρέχοντος μήνα θα μπορεί να παράγει 1,9 δισ. μπουκάλια μπύρας ετησίως.  

  Αισιόδοξο μήνυμα αποτέλεσε επίσης η ανάληψη νέου έργου εν καιρώ lock down, από την εταιρία Mahmood Saeed -M.S.G.I- στη Σ. Αραβία, το οποίο αφορά σε μελέτη, σχεδιασμό και εγκατάσταση νέου αυτοματισμού (Siemens environment/PLC S7) σε υφιστάμενο αναμικτήριο  το οποίο τροφοδοτεί 3 φούρνους συνολικής δυναμικότητας 400 tpd για παραγωγη ‘extra flint’ γυαλιού, με ταυτόχρονη αντικατάσταση και των υφιστάμενων ζυγιστικών σταθμών. 

  Όπως τόνισε ο κ. Α. Μελάς Επικεφαλής του  τμήματος  εμπορικής ανάπτυξης Glass Division "Η διείσδυση του Acmon Group μέσω αποκλειστικών συνεργασιών και αντιπροσωπεύσεων στην Ευρώπη, Μ. Ανατολή αλλά και σε  Ινδία, Αμερική και Ρωσία, έχει αρχίσει να μας δίνει έργα σημαντικά από κολοσσούς στο χώρο της Υαλουργίας εκτός των προαναφερθέντων, όπως Ardagh Group και Piramal. To νεοσύστατο Business Unit αποτελεί ένα πολλά υποσχόμενο πυλώνα ανάπτυξης λαμβάνοντας υπόψιν την αυξητική τάση παραγωγής γυαλιού παγκοσμίως που ξεπερνά το 8% ετησίως". 
   

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ