Συνεχης ενημερωση

  Τρίτη, 13-Οκτ-2020 16:57

  Μνημόνια συνεργασίας της B&F με Canalis και Eledyn για απόκτηση φωτοβολταϊκών πάρκων

  Μνημόνια συνεργασίας της B&F με Canalis και Eledyn για απόκτηση φωτοβολταϊκών πάρκων
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην ανακοίνωση σύναψης Μνημονίων Συνεργασίας με τις εταιρείες Canalis και Eledyn για την απόκτηση 2 φωτοβολταϊκών πάρκων προχώρησε η B&F.

  Όπως αναφέρει συγκεκριμένα, "ανακοινώνεται ότι η εταιρεία μας στο πλαίσιο των καταστατικών της σκοπών όπως αυτοί επεκτάθηκαν σύμφωνα με την τελευταία τροποποίηση του δημοσιευμένου καταστατικού της στις 04/08/2020 ανακοίνωσης ΓΕΜΗ, συνήψε το από 16/09/2020 μνημόνιο συνεργασίας της με την εταιρεία με την επωνυμία: "CANALIS ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ" και τον διακριτικό τίτλο "CANALIS M.I.KE.", η οποία εδρεύει στο Δήμο Νέας Ιωνίας Αττικής, (οδός Καποδιστρίου αρ.66 Τ.Κ. 142 35), καθώς και με την "ELEDYN ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" με σκοπό την απόκτηση 2 φωτοβολταϊκών πάρκων ισχύος περίπου 0,5 ΜWatt έκαστο.

  Επίσης, σε εκτέλεση των συμβατικών προβλέψεων του πιο πάνω μνημονίου συνεργασίας υπέγραψε την αναφερόμενη σε αυτό δανειακή σύμβαση ποσού των 629.780,77 €, καθώς και την σύμβαση παροχής ενεχύρου επί μεριδίων ΙΚΕ, επίκειται δε υπογραφή του συμβολαιογραφικού προσυμφώνου για την εξαγορά των ίδιων αυτών μεριδίων".

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ