Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 12-Οκτ-2020 17:51

  Υβριδική μορφή θα έχει η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO Munich 2021

  Υβριδική μορφή θα έχει η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO Munich 2021
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Την απόφαση να διεξαχθεί σε υβριδική μορφή η Διεθνής Έκθεση Αθλητικών Ειδών, ISPO Munich 2021, στις 31.01.– 03.02.2021, έλαβε ο Εκθεσιακός Οργανισμός του Μονάχου, ο οποίος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα και την Κύπρο από το Eλληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

  Η σχετική απόφαση του Εκθεσιακού Οργανισμού αποτελεί απόρροια της εξάπλωσης της πανδημίας, ενώ λαμβάνει υπόψη της το γενικότερο πλαίσιο σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις σχετικά με τον Covid-19, αντιμετωπίζοντας με αίσθημα ευθύνης ζητήματα ασφάλειας και δημόσιας υγείας. 

  Τα θέματα, στα οποία εστιάζει η ISPO Munich 2021, είναι η δημιουργικότητα και η ψηφιοποίηση, η υγεία και η βιωσιμότητα γύρω από τον κλάδο αθλητικών ειδών. Το περιεχόμενο της εμπορικής έκθεσης προσανατολίζεται σε αυτά τα θέματα και σκοπεύει να αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο στο δια ζώσης όσο και στο ψηφιακό κοινό. Σημειώνεται ότι πρόσβαση στη δια φυσικής παρουσίας έκθεση προσφέρεται στους επισκέπτες από χώρες της Ευρώπης.

  Ειδικότερα, η έκθεση θα περιλαμβάνει Hybrid Stages, τα οποία θα επιτρέπουν τη συμμετοχή σε παρουσιάσεις, διαλέξεις και workshops, στους ενδιαφερόμενους με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά. Πολλά brands, σημαντικοί "παίκτες" του κλάδου και κορυφαίοι αθλητές θα ανταλλάξουν ιδέες σε ένα ευρύ κοινό, που επεκτείνεται πέρα από τις αίθουσες της έκθεσης. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στην ISPO Munich 2021 ενσωματώθηκαν το ISPO Digitize Summit, μια ολόκληρη συνεδριακή ημέρα, η οποία θα πραγματοποιηθεί 1 Φεβρουαρίου και το Sports Tech Conference Europe, το οποίο θα λάβει χώρα την επόμενη ημέρα, στις 2 Φεβρουαρίου.

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ