Συνεχης ενημερωση

  Δευτέρα, 05-Οκτ-2020 12:08

  Γρηγόρης: Στα 62 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2019

  Γρηγόρης: Στα 62 εκατ. ευρώ ο κύκλος εργασιών το 2019
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Οι θετικές εξελίξεις στην εγχώρια οικονομία αλλά και ο προσεκτικός στρατηγικός σχεδιασμός, οδήγησαν τον κύκλο εργασιών του Ομίλου σε € 62 εκατ., ή ετήσια αύξηση σε ποσοστό 15%. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το 2019 ήταν άλλη μια χρονιά ισχυρών οικονομικών επιδόσεων. 

  Ειδικότερα η λειτουργική κερδοφορία του Ομίλου, όπως αυτή απεικονίζεται από τα κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA), διαμορφώθηκε σε € 16,2 εκατ. σε σχέση με € 8,6 εκατ. της προηγούμενης χρήσης. Το ποσό αυτό, χωρίς την επιρροή από την υποχρεωτική εφαρμογή νέου λογιστικού προτύπου, θα είχε διαμορφωθεί σε € 9,2 εκατ. Ισχυρή, επίσης, παραμένει και η κεφαλαιακή διάρθρωση του Ομίλου, με το δείκτη των Ιδίων Κεφαλαίων προς το σύνολο Παθητικού να ανέρχεται σε 35% (57% χωρίς την επίδραση του νέου λογιστικού προτύπου). 

  Στη διάρκεια του 2019, ο όμιλος ΓΡΗΓΟΡΗΣ ανάπτυξε περαιτέρω το δίκτυό του, με το άνοιγμα και λειτουργία 37 νέων καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό, προσφέροντας αντίστοιχα θέσεις εργασίας στην Ελληνική Οικονομία. 

  Ταυτόχρονα, ο όμιλος Γρηγόρης, με μία ιστορία σχεδόν μισού αιώνα στην Ελληνική αγορά, θέτει στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDG’s) που αφορούν στον Άνθρωπο, στην Κοινωνία και στο Περιβάλλον. Έχοντας αναπτύξει ένα έντονο αίσθημα ευθύνης τόσο απέναντι στους πελάτες του, όσο και σε ολόκληρη την κοινωνία, υλοποιεί ποικίλες πρωτοβουλίες ώστε να μεγιστοποιήσει την προσφορά του. 

  Στόχος του Γρηγόρη είναι, μεταξύ άλλων, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ