Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Οκτ-2020 15:38

  Νομικό σύμβουλο για τον διαγωνισμό της Αττικής Οδού προσλαμβάνει το ΤΑΙΠΕΔ

  Νομικό σύμβουλο για τον διαγωνισμό της Αττικής Οδού προσλαμβάνει το ΤΑΙΠΕΔ
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Στην προκήρυξη για την πρόσληψη συμβούλου παροχής νομικών υπηρεσιών για την επέκταση της σύμβασης παραχώρησης της Αττικής Οδού προχώρησε το ΤΑΙΠΕΔ. 

  H υφιστάμενη σύμβαση λήγει τον Οκτώβριο του 2024, με το ΤΑΙΠΕΔ να προχωράει στα βήματα που απαιτούνται για την ωρίμανση του διαγωνισμού, όπως προβλέπει το αναθεωρημένο πρόγραμμα αξιοποίησης του χαρτοφυλακίου του (ADP). 

  Στα καθήκοντα του νομικού συμβούλου περιλαμβάνονται η επισκόπηση και αξιολόγηση όλων των διαθέσιμων ιστορικών δεδομένων, πληροφοριών, αναφορών, μελετών και νομικών εγγράφων σχετικά με τον αυτοκινητόδρομο και τον επικείμενο διαγωνισμό, αλλά και η επανεξέταση και αξιολόγηση των υφιστάμενων συμβάσεων με την Αττική Οδό και τη συνδεδεμένη με αυτήν εταιρεία Αττικές Διαδρομές. Επίσης, ο νομικός σύμβουλος θα παρέχει νομικές συμβουλές στο ΤΑΙΠΕΔ και / ή στο Δημόσιο σχετικά με τον σχεδιασμό και την υιοθέτηση του συστήματος και της πολιτικής διοδίων για τον αυτοκινητόδρομο.

  Το έργο του συμβούλου είναι διάρκειας μέχρι τεσσάρων ετών ή ωσότου προκηρυχθεί ο διαγωνισμός για την Αττική Οδό, ενώ διαθέτει προϋπολογισμό ύψους 800 χιλ. ευρώ (χωρίς ΦΠΑ). 

  Η υποβολή προσφορών από τις ενδιαφερόμενες δικηγορικές εταιρείες θα πρέπει να λάβει χώρα μέχρι τις 9 Νοεμβρίου.

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ