Συνεχης ενημερωση

  Πέμπτη, 01-Οκτ-2020 08:50

  Νέες επενδύσεις σε αποθηκευτικούς χώρους υλοποιεί η Sarmed

  Νέες επενδύσεις σε αποθηκευτικούς χώρους υλοποιεί η Sarmed
  • Εκτύπωση
  • Αποστολή με email
  • Προσθήκη στη λίστα ανάγνωσης
  • Μεγαλύτερο μέγεθος κειμένου
  • Μικρότερο μέγεθος κειμένου

  Το διπλασιασμό της επιφάνειας και κατ’ επέκταση της δυναμικότητας των αποθηκευτικών χώρων της επιδιώκει μέσω νέων επενδύσεων η εταιρεία logistics Sarmed.

  Αυτή τη στιγμή, η εταιρεία υλοποιεί επενδύσεις της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ που διαθέτουν ορίζοντα ολοκλήρωσης 18 μηνών με στόχο την αύξηση των αποθηκευτικών της χώρων σε 200 χιλ. τ.μ. από λίγο περισσότερο από 100 χιλ. τ.μ. σήμερα.

  Επίσης, η επιφάνεια των αποθηκών στον Ασπρόπυργο της Sarmed ύστερα από τη διάσπασή της από τις Ελληνικές Αποθήκες Σαραντίτης AE,  θα ενισχυθεί σε 140 χιλ. τ.μ. από 63 χιλ. τ.μ.

  Όσον αφορά τα μεγέθη της εταιρείας, το 2020 ο κύκλος εργασιών αναμένεται να διαμορφωθεί σε περίπου 25 εκατ. ευρώ, παραμένοντας σταθερός συγκριτικά με το 2019, ενώ εκτιμάται ότι θα αυξηθεί και το μερίδιο αγοράς της Sarmed που ανήλθε το 2019 στο 7%.

  Χθες, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η νέα αποθήκη της 9.000 τ.μ. στη Μαγούλα Αττικής είναι πλέον σε λειτουργία, ενώ από την 1η Ιανουαρίου 2021 θα προστεθεί στις εγκαταστάσεις της αποθήκη 23 χιλ. τ.μ. στην Μάνδρα Αττικής, στη θέση Σφαγεία.

  Το τέταρτο τρίμηνο του 2021 θα ξεκινήσει η σταδιακή παράδοση νέων αποθηκευτικών συγκροτημάτων έως 60.000 τ.μ. στον Ασπρόπυργο Αττικής που αναμένεται να ολοκληρωθεί τους πρώτους μήνες του 2022.

  Για την ανάπτυξη αυτού του greenfield project, η Sarmed προχώρησε στην υπογραφή συμφωνίας με την κατασκευαστική εταιρεία Ν. ΚΑΡΠΑΘΙΟΣ ΑΕ, με εξειδίκευση, μακρά εμπειρία και ηγετική θέση στην κατασκευή αποθηκών.

  Παράλληλα, δρομολογείται η επέκταση των αποθηκευτικών χώρων της εταιρείας στη ΒΙΠΕ Σίνδου έως 20.000 τ.μ., εντός του 2021.

  Με δεδομένη την ενίσχυση της δραστηριότητας, ο αριθμός εργαζομένων της Sarmed εκτιμάται ότι θα αυξηθεί κατά 200 κατά τα επόμενα δύο χρόνια.

   Δημ. Δελεβέγκος

   

  Διαβάστε ακόμα για:

  ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ